El fognak tűnni valaha a nyomógombos telefonok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 27. 09:54
2/10 anonim válasza:
Az enyém 2 hete eltűnt, azóta se találom.
4/10 anonim válasza:
Senki nem lát a jövőbe, de nem hiszem. Bizonyos célközönségnek, vagy feltételek mellett okostelefon gyakorlatilag szóba sem jöhet. Fizikailag pl. ha vastag kesztyűben kell telefonálni, amit még ha érzékelne is 1-2 érintőkijelző, nehéz lenne eltalálni a kijelölt területeket (bár még nem próbáltam ilyet); nem komoly probléma, ha megsérül az eszköz, mert a funkció fontosabb, és lehet venni másikat mondjuk 3000 Ft-ért; esetleg látássérült ember nagyobb hasznát veszi; lassabban merül le; nem fizikai oldalról pedig jóval egyszerűbb kezelni ezeket, mint bármilyen okostelefont, sok embernek, akik idegenkednek a technikától, még ezek is egy kicsit magasak. Általában elmondható, hogy amit gyártanak, arra van igény.
5/10 anonim válasza:
Amíg van rájuk kereslet, addig nem fognak.
6/10 anonim válasza:
Sajnos, a normálisabbak már eltűntek, én kb 5 éve kényszerültem okostelefonra. Már vagy csak nagyon gagyik vannak, vagy csak horror áron. Kb a két véglet, mert erre van kereslet. Ezek kb. meg is fognak maradni.
7/10 anonim válasza:
Én is remélem, hogy maradnak. Én szeretem, telefonálásra a mai napig egy "buta" telefont használok, pedig van okos is, de azon csak netezek, ha kell. Utóbbinak a számát se tudja senki, általában be sincs kapcsolva.
8/10 anonim válasza:
Szerintem ha el is tűnnek, nem mostanság. Nekem rengeteg rokonom még mindig nyomógombos telefont használ (nem feltétlen idős emberekre gondolok, hanem 40-50 körülire is), nem is annyira értenek az okostelefonokhoz meg az ilyenekhez, inkább megmaradnak a nyomógombosnál. És ahogy látom, rengeteg ember van, aki szintén inkább megmarad a nyomógombosnál. Ameddig pedig van rá kereslet, addig úgy se fognak eltűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!