Ilyen telefon létezik, vagy lesz valaha?
Figyelt kérdés
Egy olyan telefonról álmodtam,ami üvegből volt,lehetett hajlítani,nagyobbítani. Olyan nagy volt,mint egy gamer számítógép. Ilyen lesz valaha?2019. márc. 25. 06:53
1/9 anonim válasza:
Hát teljesen üveg telefon nem létezik fōleg amit hajlítani lehet. Ha akkora, mint egy gamer számítógép akkor inkább tablet vagy TV :-D. Viszont vannak olyan tv-k (a világon nem sok) amik ki tudják kapcsolni a pixeleit és ezáltal át lehet látni rajtuk. Ezen az oldalon írnak róla és kép is van hozzá. :D
2/9 anonim válasza:
Bocsi kihagytam a linket 😂
De itt van: [link]
3/9 A kérdező kommentje:
Hasonlóról álmodtam,csak azt a kezembe fogtam.
2019. márc. 25. 07:09
4/9 anonim válasza:
Jövőben játszódó sorozatokban szokott lenni ilyen, szerintem nem valószínű, hogy álmodban láttad először.
5/9 Wadmalac válasza:
Az Expanse sorozatban ilyen átlátszó telókkal mászkálnak. De az sci-fi.
Jópofa dizájnelem, kirakatnak még van is értelme, de telefon esetén inkább árt, mint használ, a túloldalró beeső fény rontja a képet.
Ugyanez hajtogatósban még inkább a jövő zenéje.
Ha meg is csinálják, valószínűleg koncepció-modellek maradnak, mert tényleg nincs praktikuma.
7/9 anonim válasza:
8/9 Wadmalac válasza:
Az oké, hogy hajlítható létezik, de nem hogy a teló, még a képernyő sem üveg.
9/9 Szirty válasza:
"Tudod mi a durva kedves kérdező?
Hogy amiről álmodtál az már létezik is:"
Nem létezik.
Ez nem hajlítható telefon, hanem inkább összecsukható.
Nem üveg, nem akkora mint egy gamer számítógép és nem is nagyon átlátszó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!