Ha veszek egy iphone 11 pro mobilt 512Gb memóriával, mennyire megbízható ezért a horror pénzért? Ha nem ejtem le, vigyázok rá, elképzelhető hogy az adataimat évekig megőrzi és ezzel kibújhatok az apple tárhelyvásárlás alól?
én a 8, aztán a 16 és a 32 gigás telefonnal is elvoltam az 5 gigás tárhelyen... szal bőven.
most 256-os 11 prom van és még mindig van rajta 100 giga szabad hely úgy, hogy a fotók 75, a dji fly app meg 60 gigát foglal... meg van rajta 20 giga zene.
szal ekkora telefonnal bőven el lehet lenni...
az iCloudot meg okosan használva bőven elég az 5 giga!!
nekem 2 iPhone, 2 iPad és a Mac fontos adatai vannak fent és még mindig van 1 giga szabad hely az 5-ből!
persze a képek nincsenek felszinkronizálva. de azt ki kell válogatni a beállításokban, hogy mi az amit mindenképpen el akarsz menteni.
ha új telefonod lesz akkor automatikusan át lehet töltetni mindent - iCloud nélkül az újra, ahhoz sem kell plusz tárhely.
Illetve illik lementeni a gépedre a képeket és egyéb fontos adatokat, mert ha nem is töröd össze a telefont attól még elveszítheted, ellophatják, stb. Vagy csak simán megbolondul - egy iPhoneonnal is elfordulhat
Fontos, pótolhatatlan adatokat nem egy telefonon kell tárolni!
"kibújhatok az apple tárhelyvásárlás alól?"
A pc-re másolás már nem trendi.
Vegyél hozzá egy erős tokot, és rakass rá üvegfóliát.
Enélkül neki se állj nyomkodni azt a méregdrága telefont.
Bár mai napig nem értem miért vesz mindenki fél milliókért, vagy drágábban telefont.
Ennyiért már egy jó autót is lehet venni.. :D
Na állj.
A telefon nem háttértárolónak van kitalálva, azt remélem tudod.
Értsd: ha ráraksz egy filmet, majd rádugod a tévére, akkor nem biztos, hogy meg fogod tudni nézni.
"mai napig nem értem miért vesz mindenki"
nem is kell értened. és főleg senkit nem érdekel hogy te mit nem értesz.
"minek gyártják ezzel a hatalmas tárhellyel"
mert igény van rá!
és a mai világban ez már nem hatalmas tárhely. a macbook prokat 8 terás SSC-vel is lehet kapni.
ha munkára használod nem túl sok a fél tera. a 5k videó meg tudja enni hamar.
"egy szoftverhiba esetén az adatok a mobil belső tárhelyéről megmenthetőek-e."
jellemzően nem. vagy nagy anyagi ráfordítással talán.
de írtam fentebb is már, hogy nem egy telefonban kell tartani az életedet!
a google drive 100 giga 1 évre 6900 forint. az is sok? Az applenél 50GB 3600/év, 200GH 10000/év ez is sok? kifizethetetlen??
nem azt mondtam, hogy csak a neten keresztül használja a dolgait.
hanem azt, hogy orbitális nagy felelőtlenség egy telefonra rárakni gyakorlatilat az egész életét és sehol máshol nem tárolni a fontosabb adatokat!
8 vagyok
Persze, ezzel maximálisan egyetértek. Én havonta másolok minden képet és videót az otthoni PC-re illetve a laptopra is, de rendkivül hasznos, hogy a telefonon is megvannak a képek. Minden képem megvan 20 évre visszamenőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!