Elképzelhető, hogy lehallgatnak?
😀😂 Mindennapi eset Ami veled történt, sôt Minden órában van ilyen.
Lehet az egyik applikációd csinálja Mert ott engedélyezni kell a hangrögzítôt, és a beszélgetés után kapsz olyan reklámot. 😂😀
Nem fogod észrevenni ha lehallgatnak telefonon keresztül
Sőt ha csak az asztalra le van téve a telefonod de be van vagy akár ki van kapcsolva, úgyis le tudnak hallgatni mivel mikrofon van benne meg akkumlátor és antenna a telefonban
Ez bőven elég arra, hogy lehallgassank
De ma már nemcsak a telefonos lehallgatás a divat hanem inkább gombostűfejnyi kémkamerákat helyeznek el a lakásodban minden helyiségben amíg nem vagy otthon tolvaj kulccsal bemennek azt kijönnek és utána 24/7 figyelik az életed on line, hogy mit csinálsz
Tudom, hihetetlen, de néhány évvel ezelőtt, amikor külföldön tartózkodtam, és egy ottani telefonszámról telefonáltam Magyarországra, szintén ugyan ez történt velem is.
Én visszahallhattam az egész beszélgetés elejét (minden kutyaugatással, és egyéb háttérzajjal együtt), hát mondanom sem kell, eléggé beparáztam, és inkább visszahívtam.
Hogy miért történt ez meg, arról nem találtam információkat sehol, ha valaki tud, akkor megköszönném, ha küldene!
Nem baj, ha nem magyar.
szokj hozzá...
én múltkor telefonon (nem messenger vagy viber vagy más, hanem rendes telefonhívás) beszélgettem haverommal valakiről. Aki nekem nem ismerősöm a facebookon és még csak közös ismerősünk sincs.
csak beszélgetés volt, leírni sehova nem írtuk le a nevét!
1 óra múlva befordult a facebook értesítés ismerősnek ajánlásról arról az emberről akiről beszéltünk......
hát így megy ez nálunk a megyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!