Elképzelhető, hogy feltöltősként rosszabb szolgáltatást kapok a vodafone-tól?
A térerő gondjaim először a ráfogtam arra, hogy apám alap nokiája jobb mint az én xiaomim, de vettem egy alap mobilt és ezzel sem tapasztaltam igazán javulást pedig ő is vodás csak épp redes (azt nem is mondom, hogy redesként őt 5 percen belül kapcsolja az ügyfélszolgálat én meg legutóbb másfél órát vártam :D )
De ami végképp gyanús volt, hogy egyik ismerősöm (szintén red vagy talán valami céges flotta ezt nem is tudom) dicsekedett milyen gyors a voda 4G én meg mikor le akartam mérni ugyan ott 5 megával jött (ugyan ott ugyan akkor ugyan abban a telefonban telenor hello data 84 mega volt)
Értem én, hogy kis hal vagyok, de az én pénzem már nem ér sz*rt se, hogy egy klasszikussal éljek? :D
Igaz a netem is míg náluk volt csak az ablakban ment (vastagok a vályog falak), de amióta telenornál vagyok mindenhol hasít a 4G és tökéletes a térerő...
Igaz ez a számom csak azért van, hogy ezt ismerik sokan (ezért is alapmobilban tartom, mert net nincs rajta), de a voda stílusa évről évre egyre zavaróbb
Létezhet, hogy bele tudnak szólni ki milyen minőséget kap vagy csak én vagyok balszerencsés?
-19 forint a percdíjam és akikkel gyakran beszélek visszahívnak mert korlátlanok (kb fél éve töltöttem fel 3000-el és még több mint 2000 van pedig napi fél órákat átlag beszélek szóval nekem jó :D )
-netet egységekben lehet venni gigában (de amivel kipróbáltam a sebességet grátisz 1 giga volt)
-mint mondtam ezen nem netezek mert ott van a hello data
-telefonjaim függetlenül veszem nem szolgáltatótól
Nem érzem rossznak magát a konstrukciót
Egy előfizetéses szerződés a szolgáltató számára jóval előnyösebb konstrukciób mint a prepaid csomagok: havi biztos bevétel, hűségidő által hozzákötött ügyfelek, stb.
Természetes, hogy úgy alakítja a szolgáltatásait, hogy minél többen válasszák azt.
És ebben benne van az is, hogy amikor az erőforrások (mint jelen esetben a sávszélesség) szűkösebbek, akkor a fix bevételeket hozó előfizetők élveznek prioritást...
Ezt megértem, de a telenor által adott 50 percből is kb havi 2-3-t használok fel (bezzeg netből akár 200 gigát is de azért van :D )
Valahogy azt még megérteném ha csak picit lenne rosszabb, de számszerűsítve akár tizedeket is számolva már más a helyzet (50 mega helyett 5, 10 perc várakozás helyett 100 meg ilyenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!