Melyik telefon márka pártiak vagytok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 24. 05:56
A kérdező szavazást indított:
🍏
Samsung
Xiaomi
Sony
Google(Pixel)
Microsoft
LG
Nokia
Huawei
Én "játéktelefont" használok
62 szavazat
1/19 anonim válasza:
Itt nincs felsorolva , Lenovo-motorola ,de pixel szemeztem mostanában ,csak drága .
2/19 anonim válasza:
Apple, nekem minden mas belassult egy ido utan, ez az egyetlen olyan telefon, aminel nem erzem, hogy romlana a rendszer az evek mulasaval. Atlagban kb 3-4 evente cserelek telefont, mert olyankor mar van annyi valtozas az uj es a regi kozott, ami miatt megeri, es nem a telefon romlasa kenyszerit a cserere.
3/19 anonim válasza:
Csak a Xiaomi, ár-érték arányban és szerelési minőségben a legjobb.
4/19 anonim válasza:
Régen Huawei rajongó voltam, de most már csak Xyaomi.
6/19 Wadmalac válasza:
Egyik sem. Amikor új készüléket készülök venni, átfésülöm a kínálatot és márkafüggetlenül választom az akkor éppen legjobban nekem passzolót.
Most sorozatban a harmadik Samsungot nyúzom, de továbbra sem kötelezem el magam a gyártó mellett.
9/19 anonim válasza:
Már 8 éve csak Samsung. Minden a Samsung Accountomon van, így jó, mert átment minden adatot az új telefonra. Általában a középkategóriás modellekből válogatok 150k körül, most ebben az évben meghúztam ezt a Galaxy S20 Ultrát kíváncsiságból, remélem bejön majd mert kicsit megkönnyeztem az árát :D
10/19 anonim válasza:
Ár/érték párti vagyok. Nem érdekel a márka. Ha kell telefon megnézem a keretet és elolvasom a teszteket amik beleférnek. Aztán megveszem a legjobbat márkától függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!