Hány órát telefonoztok naponta?
Figyelt kérdés
Mennyi az ,,ideális"?2020. jún. 17. 15:05
1/17 anonim válasza:
Az utolsó hét napban 29 órát töltöttem a telefonnal.
A mai napon még csak kettőt.
2/17 anonim válasza:
Én csak akkor telefonozok ha hivok valakit vagy ha engem hivnak
Nem netezek és nem játszok rajta és zenét sem hallgatok, igy egész sokáig birja az akksi
3/17 anonim válasza:
"Telefonozás" alatt mit értesz?
Én napi 12-15-18 órát nyúzom a telefont;net és olvasás.
4/17 anonim válasza:
Telefonozás:telefonhoz nyúlni, telefont használni
5/17 anonim válasza:
Telefonozásnak számít még a telefonálás? Ha igen akkor kb napi 7 óra.
Ha nem akkor kb 1 óra /nap
7/17 anonim válasza:
Most baja van a telefonomnak, és az előző készülékembe költöztem vissza a kártyámmal. Ezt sosem szerettem, úgyhogy nem éri el a napi 1 órát. A normális mobilommal viszont 2-3 órát biztos eltöltöttem egy nap, amikor tehettem.
9/17 anonim válasza:
Sokat, viszont ez nem csak játékot vagy facebookot takar. 4 különböző nyelvtanulós appom van amiket napi szinten használok, mellé letöltve nyelvtani összefoglaló. Csak ezekkel elmegy legalább másfél óra. Mellé van torna appom, bár azt nem tudom, hogy mennyire lehet telefonozásnak mondani mert csak elindítom és csinálom.
10/17 anonim válasza:
Pontosan nem számolom, de számítógép hiányában ezen netezek, zenét hallgatok, filmet nézek, illetve ha olyan dolog van, akkor fényképezek/videózok. Ha itthon vagyok, és van szabadidőm, de épp nincs semmi jó a tévében, akkor általában telefonozom, napi egyszer kell csak tölteni, vagy ha nagyon nyúzom, akkor max. kétszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!