Árt az iPhone-nak, ha folyamatosan bevan kapcsolva az energiatakarékos üzemmód?
Figyelt kérdés
Hallottam már azt, hogy egyáltalán nem, hallottam olyat is, hogy nem tudja leadni a csúcsteljesítményt, így gallyra vághatja az akksit, meg mindenféle teóriát…
Most ezek közül melyik az igaz? Én egy pár napja folyamatosan bekapcsolva hagytam, származik nekem ebből bárminemű gondom, vagy hanyagoljam?
Konkrétan egy iPhone XS készülékről van szó.
2020. jún. 23. 21:49
11/12 anonim válasza:
Utolsó: miben korlàtozza a telefon működését az akku kímélő üzemmód? Én még nem bírtam rájönni, pedig én is csak így használom az iPhone-om. Egyedül annyit vettem észre, hogy nem mozog a háttérkép amikor be van kapcsolva.
12/12 A kérdező kommentje:
Kikapcsol pár háttérfolyamatot, és csökkenti a teljesítményt. De amúgy amire nekem kell a telefon, arra tökéletesen megfelel így is. A csili-vili animációk, meg egyéb ilyen felesleges dolgok alapból offolva vannak, mert fölösek. :) Az a pár app ami nekem fontos, az meg funkcionál ugyanúgy, ahogy kell.
2020. jún. 24. 20:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!