Milyen 14" tablettet ajánlotok androidos kategóriában?
A 10 colos is retek nagy, nem hogy a 14!...
Monitor kell, vagy tablet?
Nem nagyon láttam még ekkora tabletet. Szerintem az egyetlen esély, hogy egy (célszerűen érintőképernyős) notebookra megpróbálod telepíteni az Android-x86-ot, de ha működni is fog, azt nem tudom, hogy Google-szolgáltatásokat tudsz-e rá varázsolni.
13.3" a legnagyobb tablet, ami hétköznapi kereskedelmi forgalomban kapható, de abból is csak egyetlen típus van, és az is valami noname, szóval bár hardveresen rendben van, de a minősége kétséges lehet!
TrekStor SurfTab theatre 13.3
És akkor még azt sem tudom, hogyan tudnád megrendelni, mivel csak 2 webshopban van, de azok is egy ugyanilyen márkájú, de mégkisebb, 11" tablet adatlapjára irányít át!
Szóval egyszerűbb, ha veszel inkább egy átfordítható érintőkijelzős laptopot, például Lenovo Yoga vagy Asus VivoBook Flip, és arra megpróbálni Androidot telepíteni, de egyrészt nem hinném hogy lehetséges lenne, másrészt nemsok értelme lenne, ha már van egy ilyened!
Ráadásul ha az KATONAI laptop, és nem loptad, akkor valami közöd biztos van a hadsereghez, ilyen célú munkára pedig biztosítaniuk kéne megfelelő eszközt, de ha személy szerint Neked az nem vált be, arról nem ők tehetnek!
#7 a:TrekStor SurfTab theatre 13.3 baja hogy multitouch és unsupported android. A laptopnál a katonai csak egy besorolás egy belkereskedelmi lenovo thinkpadom van az is multitouch sajnos vagyis 5 ponton érinthető. Amúgy katona nem is de a haza szolgálatában állok és nem adnak ilyesmit. A samsung gyárt ebben a kategóriában de nem forgalmazza magyarországon.
#8 pc-t nem akarok emulálni nem akarok bár a következő hónapban veszek egy:HP PAVILION X360 2019, de vennék mellé egy tablettet is, ha megtalálom az igényeimnek megfelelőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!