Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyit csökkenne a telefon...

Mennyit csökkenne a telefon ára Szeptemberig?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni barátom szülinapjára egy telefont (Xiaomi redmi note 8t) és azt szeretném megtudni, hogy szeptemberig mennyit fog csökkenni az ára (ami jelenleg 51900ft)?

2020. jún. 20. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
1398Ft-ot.
2020. jún. 20. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy egyes válaszadó arra akart utalni egyébként szerintem találó válaszával, hogy EMBER nincs a Földön, aki ezt meg tudná mondani neked, ugyanis még nem találták fel az IDŐGÉPET!
2020. jún. 20. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

"még nem találták fel az IDŐGÉPET"

akkor engem átb..tak az banggoodon????

2020. jún. 20. 21:50
 4/5 Trevor. ***** válasza:
72%
Addigra kifutó modell lesz, mert átveszi a helyét a Redmi Note 9 család. Így nehéz is lesz beszerezni és drágább is lehet. Októberben meg már jön a Note 10.
2020. jún. 21. 08:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Diák vagy még, és így nincs annyi zsebpénzed, vagy csak túlzottan spórolni akarsz? Alig 52 ezer Ft elég olcsó egy okostelefonért, a Note 8T tudásához képest pedig szinte aprópénz!
2020. jún. 21. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!