Durva első okostelefonnak Xiaomi Redmi 9 Pro-t venni (64/6)?
Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 13:35
41/46 anonim válasza:
...negyedik oldal, de még mindig nem sikerült szöveget értelmeznie, rekordgyanús!
Azt sem tudtuk még mindig meg (figyeljetek, nem is fogjuk, itt látszik, hogy provokáció), hogy milyen preferenciái vannak az új készülék terén...
:)
42/46 anonim válasza:
amúgy, én nem troll vagyok (btw itt senki nem az) már ne is haragudj meg, még az első oldalon válaszoltam a kérdésedre...
43/46 anonim válasza:
Hát, ha neked egy egyszerű kérdés feltevése trollkodás, váljék egészségedre!
44/46 anonim válasza:
Még mindig nem sikerült válaszolnia a szerencsétlennek, hogy kaphasson ötleteket...
45/46 anonim válasza:
Kérdező, azt ugye vágod, hogy minden válaszunkon 100%-os hasznos mutató van? Azt ugye vágod hogy ez a mutató nem 2-4 szavazat után ugrik fel?
46/46 anonim válasza:
Legalább a kérdező legtöbb paraszt kommentjét törölték :D Mégiscsak van igazság ebben a kietlen világban :D
Köszönjük a munkát moderátorok! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!