Milyen telefont válasszak? Többi lent...
Samsung, Huawei vagy xiaomi telefont válasszak?
Milyen tapasztalataitok vannak ezekkel a márkákkal kapcsolatban?
Nekem a Xiaomi jött be a legjobban. Eddigi telefonjaim:
Gyenge Samsung telefon > Huawei P8 Lite > Meizu M6 Note > Xiaomi Mi 8 > Xiaomi Mi Note 10 (Jelenlegi)
Nos, én mindenképp a Xyaomi-ra szeretnék szavazni!
Mert nagyon jó készülékeket (Nem csak mobiltelefonokat) adnak, nagyon kedvező áron!
De megjegyzem, hogy a Meizu-nak is vannak remek telefonjai!
lg hungary:
Na ennyit az Lg-ről! :D
(Ne haragudj, ezt nem hagyhattam ki!)
Ár-érték arányban a Xiaomi a legjobb, a Samsung pedig a legrosszabb, mert utóbbinál a márkát nagyon meg kell fizetni, de gyakorlatban sem épp a legjobb, legalábbis én ezt tapasztaltam!
5 hónapja használok Samsung Galaxy A70-et, ami bár nem rossz, de közel sem vagyok annyira megelégedve vele, nem tagadom, kissé megbántam, hogy ezt vettem!
Korábban 4 és fél évig Huawei Ascend P7 volt, ami a gyakorlatban multimédiásan is jobb minőségű volt, a szoftvere is stabilabb, és a kezelőfelülete is egyszerűbb/átláthatóbb!
Xiaomi-val még nincs tapasztalatom, de szinte csak jókat olvasok róla, ár-érték arányban pedig abszolút verhetetlen, mindenképp érdemes megfontolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!