Lehet egy alkalmazásba más telefonszámával regisztrálni?
S az melyik évtizedben volt? (Már bocsi, de ezen jót röhögtem. :D )
Még valamikor 2016 környékén letöltöttem a PicsArt nevű képszerkesztő alkalmazást, aminek ilyen képmegosztó funkciója is volt (Instagramhoz hasonló). Ült a telefonomon kb 2 évet, de aztán letörültem tárhely hiány miatt. De mindezek után gépen Chrome-ban be tudtam jelentkezni (szerkeszteni nem lehetett, de képet like-olni igen). Majd tavaly az új telefonomra megint feltettem, mert ez 128 GB-os. Úgy volt minden, ahogy hagytam. S ez volt minden más alkalmazással is, amit le kellet töltsek az új telefonomra (Tapas, Tumblr, stb)
A játékok mentései vesznek el az eltávolítással (ha nem voltál valamivel bejelentkezve). Ha gépen is elérhető az a valami, akkor a fiók nincs ahogy elvesszen.
Ahogy jónak látod. Az emulátorokkal csak annyi baj van, hogy erős gép kell nekik, mert kell futtatni a Windowst, benne az emulátort (pl BlueStacks), abban meg magát az alkalmazást.
Egy tipp: elsőnek ne az alkalmazásod töltsd le, hanem egy launchert (pl Nova Launcher), hogy legyen meg az Androidos kezelőfelület, mert úgy könyebb eligazodni rajta. :)
"Csak okostelefon lehet regisztrálni, interneten telefonszám ellenében sem."
Ezt a mondatot kb. félig értem.
Akkor rakd át a SIM kártyádat egy okostelefonba, regisztrálj, aztán vedd ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!