Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet egy alkalmazásba más...

Lehet egy alkalmazásba más telefonszámával regisztrálni?

Figyelt kérdés
Nincs okostelefonom, de az alkalmazás online is használható, ezért tudnám számítógépen használni. Viszont a regisztrációt csak telefonon lehet megtenni. Úgy szeretném, hogy aki regisztrál nekem, annak semmilyen problémát ne okozzon ez, tehát regisztráció után azonnal törölhesse is az alkalmazást. Gondolom ez így megoldhatatlan, de nem vagyok benne biztos.
2020. jún. 18. 16:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

S az melyik évtizedben volt? (Már bocsi, de ezen jót röhögtem. :D )

Még valamikor 2016 környékén letöltöttem a PicsArt nevű képszerkesztő alkalmazást, aminek ilyen képmegosztó funkciója is volt (Instagramhoz hasonló). Ült a telefonomon kb 2 évet, de aztán letörültem tárhely hiány miatt. De mindezek után gépen Chrome-ban be tudtam jelentkezni (szerkeszteni nem lehetett, de képet like-olni igen). Majd tavaly az új telefonomra megint feltettem, mert ez 128 GB-os. Úgy volt minden, ahogy hagytam. S ez volt minden más alkalmazással is, amit le kellet töltsek az új telefonomra (Tapas, Tumblr, stb)

A játékok mentései vesznek el az eltávolítással (ha nem voltál valamivel bejelentkezve). Ha gépen is elérhető az a valami, akkor a fiók nincs ahogy elvesszen.

Ahogy jónak látod. Az emulátorokkal csak annyi baj van, hogy erős gép kell nekik, mert kell futtatni a Windowst, benne az emulátort (pl BlueStacks), abban meg magát az alkalmazást.

Egy tipp: elsőnek ne az alkalmazásod töltsd le, hanem egy launchert (pl Nova Launcher), hogy legyen meg az Androidos kezelőfelület, mert úgy könyebb eligazodni rajta. :)

2020. jún. 18. 21:13
 12/13 Szirty ***** válasza:
100%

"Csak okostelefon lehet regisztrálni, interneten telefonszám ellenében sem."

Ezt a mondatot kb. félig értem.

Akkor rakd át a SIM kártyádat egy okostelefonba, regisztrálj, aztán vedd ki.

2020. jún. 19. 16:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Már megoldottam emulátorral, de köszönöm a válaszokat.
2020. jún. 20. 01:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!