Akinek van Samsung Galaxy S20 Ultra készüléke, hogyan lehet előhívókat letiltani?
Sajnos több külföldi számról szoktak folyamatosan hívogatni, mindig másról, így a következő előhívókat szeretném letiltani: +43, +44, +46, +49 kezdetű telefonszámok.
Tudna abban valaki segíteni, hogy hol lehet ezen a készüléken ezt megvalósítani? Kerestem választ rá, de nem találtam.
Köszi!
akkor rosszul írhattad be
de az is megoldás ha szintén telefon ikonban megnézed a hívásnaplót, rányomsz a számra, legördül egy sor, ott info gomb, majd blokkolás
így már tuti jó lesz
Igen, azokat is megcsináltam, de ezek valami hatalmas cég, mert eddig vagy 23-féle számról hívogatnak 2 hónapja és lassan agyvérzést kapok.. Már háromszor vettem fel azóta, hogy hagyjanak békén.
De köszi a segítséget! :) Végül letöltöttem közben a Hiya alkalmazás egy másik verzióját, most jónak tűnik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!