Nem hallanak engem a telefonban. Én hallom a másik felet, de ők engem nem. Samsung Galaxy J4-em van. Mi a hiba? Mik lehetnek a megoldások, hogy hozhatom helyre?
Figyelt kérdés
2020. jún. 15. 11:23
11/14 Szervizmérnök úr válasza:
OK, de a tudásmegosztás nem úgy működik, hogy "megoldódott".
A fórumok lényegéhez tartozik, hogy a megoldásokat illik megosztani, mert azzal segíthetsz másoknak is.
Olyasmi, mint a torrent.
Ha mindenki csak letölteni akarna, akkor nem lenne mit letölteni.
12/14 anonim válasza:
Igaz. Úgyhogy lennél kedves leírni, hogy mitől oldódott meg?
13/14 anonim válasza:
Na! Netes hívàs működik. Ha videózok akkor is van hang.
Nem a mikrofon rossz. Akkor mégis csak van egy trükk!!!
De mi?
14/14 anonim válasza:
Sziasztok!
Nem tudom megoldódott-e a probléma, de ugyanezzel küzdök. KB 6-7 másodpercig nem vagyok hallható annak aki hívott engem... Nem lehet mikrofon, mert először is duál simes p20, és csak az egyik sim él csinálja, másodszor pedig ki is cseréltem... Ha tud valaki segíteni megköszönném...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!