Nem hallanak engem a telefonban. Én hallom a másik felet, de ők engem nem. Samsung Galaxy J4-em van. Mi a hiba? Mik lehetnek a megoldások, hogy hozhatom helyre?
A hiba, hogy elromlott a mikrofon.
Úgy hozhatod helyre, ha megjavítod, kicseréled. Gondolom szerviz szóba sem jöhet, ha nem egyből ez jutott eszedbe.
Nem provokálni akarlak, csak magamból kiindulva, ha valamihez nem értek, elviszem szervizbe, de legalábbis felhívok egyet, hogy mit mondanak.
Ha van itt egy szaki, aki azt mondja, hogy szedd szét, és ellenőrizd a ponthegesztéseket a mikrofonnál, majd ha sérült ott valami, akkor hegeszd meg, akkor az alapján már meg tudod csinálni?
De hogy segítsek is, bár gondolom ezt is bunkóságnak fogod tartani:
Google: Samsung Galaxy J4 microphone (not working)
Jópár találat van, ezek közül kettő:
Egy telefonnál mit tudsz csinálni, ha biztosra akarsz menni?
Előbb hard reset, utána szerviz / szakember.
Miután volt már ezen az oldalon, akinél szoftveres probléma okozta, lehet éppen próbálkozni, de ennyi szerintem.
Leejtéstől szokott sérülni, legyengülni a mikrofon, régen én is jártam így, egy kis telefonnal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!