15%ról 30%ra megy fel töltéltés nélkül (kikapcsolva) a telefonom?
Figyelt kérdés
Hogy lehetséges ?
(Tudom hülyén hangzik de ez már a második esett h ezt csinálja)
Huawei P8
2020. jún. 15. 10:09
1/5 anonim válasza:
Úgy, hogy
1. el van kalibrálódva az akku, ezt 2-3 teljes feltöltéssel-lemerítéssel tudod orvosolni
2. haldoklik az akku. Ha még az eredeti van benne, akkor inkább ez a valószínű.
2/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül halálos, de semmiképp nem egészséges a jelenség!
Próbáld meg feltölteni 100%-ra (normális töltővel, és nem pedig öntöltéssel :D), majd lemeríteni 0-ra.
Ha nem segít, akkor sajnos az akkumulátor csere oldja csak meg a problémát (Mondjuk én már nem költenék arra a telefonra jelentősebb összeget).
3/5 A kérdező kommentje:
Eleve mindig feltöltőm 100%ra de ameddig rajta van nem használom.
Az eredeti gyári töltőét használom.
De köszi a válaszokat.
2020. jún. 15. 14:02
4/5 anonim válasza:
Várj, te eddig úgy használtad, hogy teljesen lemerítetted aztán teljesen feltöltötted?
5/5 A kérdező kommentje:
Azért nem teljesen merítettem le általában 10-15% között teszem rá és amikor jelez egyből leveszem nem hagyom tovább rajta.
2020. jún. 15. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!