Be lehet állítani hogy teljes képernyős médiát elforgasson a telefon kikapcsolt képernyőforgatásnál? (Android)
Rettenetesen idegesítő az automatikus képernyőforgatás funkció, viszont egyetlen egy esetben nagyon hasznos lenne: ha média (kép, videó) van megnyitva és csak az van teljes képernyőn. Jelenleg állandóan ki-be kell kapcsolgatnom a forgatás funkciót a menüben ha csak simán használnám a telefont vs. ha megnéznék normálisan egy képet vagy videót.
A youtube alkalmazás így működik, kikapcsolt forgatás mellett is fekvő helyzetben teszi fullscreen-re a videót, imádom ezt a funkciót. Hasonló megoldás lenne pazar a galériához és a facebookhoz például.
Android 9-es xiaomi telefonnal rendelkezek, ha ez számít.
Be lehet ezt állítani valahogy?
Nem tudom, hogy az Android 9-ben megvan-e már ez a funkció, de az Android 10-ben az alsó menüsor jobb szélén megjelenik egy forgatás ikon, ha fullscreenben nézel videót a böngészőben. Én nagyon sokáig nem vettem észre, úgyhogy szerintem először csekkold hogy nálad ott van-e.
A Youtube app automatikusan elforgatja kikapcsolt forgatás mellett is.
A Google Photos pedig sehogy sem forgatja, és az ikon se jelenik meg, ez sajnos idegesítő.
Ezt a böngészős dolgot majd megnézem, köszi.
Igazából a böngészőben levő videók, facebook képek/videók, illetve a saját galériában levő fotók/videók amiket a leggyakrabban nézek.
(Meg a youtube, de ott szerencsére szuperül megoldották.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!