A Huawei P40 és P40 lite mobilok már mindenképp megfosztódnak az összes google app-tól és Play Store-tól vagy az EU régióban ezek maradhatnak?
Rendeltem volna külföldről p40 lite -ot de nem rendeltem végül mert a webshop külön kiírta hogy NO GOOGLE services.
Majd megnéztem néhány hazai boltot és ott megkérdeztem van-e Play Store? Válaszuk miért ne lenne? Ez nem kínai piac, ez EU piac itt lehet...
???
Most akkor lehet vagy nem Play és GMS egy 2020-as Huawei mobilon?
Nekem p40 lite-om van. Le van írva, hogy a p40 széria már a GMS nélkül fut. Phoneclone-nal áttettem mindent, tehát van google mapsem, chrome-om is, youtube app és google play ,gmail app nincs. Ezek nekem nem letfontosságúak.
A Huawei app galleryben sok app elérhető, de ott a moreapps és az apkpure is. Igen, gond nélkül frissülnek az alkalmazásaim. A telón android 10 van, most kapta az emui 10.1 frissítés, ami nekem nagyon bejön (új multitasking felület). Nagyon szép képeket lehet vele csinálni, mindent tud, amit tudnia kell.
"A Huawei P40 és P40 lite mobilok már mindenképp megfosztódnak az összes google app-tól és Play Store-tól"
Ahogy mondod.
Többé-kevésbé biztos kiskapuk viszont léteznek.
Jók, jó képeket csinál, megkapta a 10.1 emuit, ami érintette a kamerát, új több ablakos funkciót és ai Assistantet kapott. :) egy feltöltéssel 1 napot kibír, de én egész nap nyomkodom, zenét hallgatok!!
Azóta már van youtube is (youtube vanced - reklámmentes és képernyő lezárás után is szól a zene :))
"Azóta már van youtube is ("
Évek óta van ilyen newpipe-nak hívják..
Remélem tudod,hogy nem is neked szántam :D
Egyébként én is Vancedet használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!