Milyen színű iphone 11-et vegyek?
Figyelt kérdés
Ha minden jól alakul az év végéig megfogom venni,csak fogalmam sincs melyik színt válasszam. Nagyon sok van,de úgy egy sincs ami a legjobban tetszen-e.2020. jún. 6. 23:34
1/15 EncykeXD válasza:
Szerintem vegyél feketét vagy fehéret:) az mindenhez illik és ha színes hangulatban vagy tehetsz rá egy menő tokot;)
4/15 anonim válasza:
Év végéig még elég sok időd van eldönteni. Nem kell itt vagizni :)
5/15 anonim válasza:
Év végén lehet hogy iphone 12-őt fogsz venni, ha az nagyon jó árban lesz..
6/15 A kérdező kommentje:
Nem vagánykodok,feltettem egy kérdést,szerintem ez nem olyan nagy probléma:D
2020. jún. 7. 09:05
7/15 anonim válasza:
Feketét. Mert ahhoz a fekete tok pont passzol. A fekete tokon meg nem látszik, ha régi.
8/15 anonim válasza:
Amelyik a legjobban tetszik? Ha én azt mondom, vegyél lilát, lilát fogsz venni? Nem másnak kell hogy tetsszen a telefonod, hanem neked...
10/15 anonim válasza:
Szerintem meg minden színből vegyél egyet. Ecc pecc kimehetsz-el eldöntsük, hogy melyik legyen a tiéd. A többit meg majd add nekem.
Amúgy kikerült a kérdés Facebook-ra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!