Szerintetek milyen színű iPhone nyolcat vegyek? Eddig iPhone hetet használtam Kozmosz feketét és most nem tudom hogy milyen színű telefont vegyek (aki nem tudná arany, ezüst és asztroszürke színek vannak) 24/F
Figyelt kérdés
2017. okt. 5. 17:34
1/8 anonim válasza:
Inkább az x et vedd. A 8 nem tartogat annyi pluszt ami miatt cserėlni kellene a 7 et.
2/8 A kérdező kommentje:
De ezt én meg szeretném venni az x nem tartogat olyan dől pluszt és ráadásul nekem már túl nagy
2017. okt. 5. 17:47
3/8 anonim válasza:
Te tudod. Ėn feketėt vennėk. Te azt vedd amelyik leginkább tetszik. Jobb ha te döntöd ezt el, mintsem hogy rábeszėlnek egy olyanra ami annyira ben jön be.
4/8 A kérdező kommentje:
És szerinted elég 64 GB vagy vegyem meg a 256 gigabyte-osat?
2017. okt. 5. 17:58
5/8 A kérdező kommentje:
Előre is köszönöm a válaszodat
2017. okt. 5. 17:59
6/8 anonim válasza:
Használatfüggő. A több tárhely mindig jobb.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom, mivel raknád tele, 64GB átlagos használatnál
több, mint elég. Persze ha zenehallgatásra használod, és
a teljes lemezgyűjteményed ráteszed, vagy ha egy két hetes
nyaralás minden pillanatát rögzíteni akarod, akkor a 256
is kevés. Mindenesetre a biztonsági mentést alkalmazd
sűrűn :)
Szín szerintem, ha magadnak veszed, akkor olyat vegyél,
ami neked tetszik. Ha másoknál akarsz bevágódni, akkor
feltűnő pl az arany, a szürke olyan semleges.
8/8 anonim válasza:
az X szinte semmivel nem nagyobb, mint a 8, mert a kisebb kávák miatt belefér abba a méretbe a nagyobb kijelző is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!