A 30-50 ezres árkategóriában melyik a legstabilabb telefon, ami nem csili-vili egyszerűen csak baromi megbízható?
Figyelt kérdés
Most romlott el a Xiaomi MiA1 telefonom, amit anno 60 körül vettem. Most gyorsan akarok venni egy olcsóbb, de nagyon megbízható telefont, mindegy milyen a kamera, kijelző stb. lényeg, hogy stabil legyen.2020. jún. 5. 22:45
11/16 anonim válasza:
A kommentelők nagy részével egyet értek hogy a Xaomi elég jó telefonokat ad jó árban,és attól még hogy az előző telefonod Xaomi volt és voltak vele problémák az nem azt jelenti hogy az összes telefonjuk rossz.
A Note 8T szerintem megfelelne az elvárásaidnak és nem is kerül olyan sokba.
12/16 A kérdező kommentje:
#11: Hát akkor a Xiaomi mellett maradok, mert a másik kettő se egy nagy eresztés. Az 50k-s Huawei paletta nekem sötét ló és semmivel nem erősebb, mint a Xiaomi az A20e-ben meg szintén már nem bízok annyira. Amúgy azt hittem, hogy a Samsung minden palettán stabil megbízható készüléket gyárt, de lehet igaza van előttem aki írta, nem volt még alsó-közép kategóriás Samsung-om. Csak azért bíztam benne, hogy tuti van olyan teló, amivel 2 évig biztosan nem lesz semmi gond, mert pénzem lenne iPhone-ra is de nem akarom elverni, mert most kezdtem dolgozni életemben először. Persze tudom bármi elromolhat de akkor is. Az MIA1-nek már az első hónapok után volt egy-két apró anomáliája, de akkor adok még egy esélyt a márkának.
2020. jún. 6. 13:51
13/16 anonim válasza:
Hogyha még több pénzt akarsz spórolni érdemesebb külföldről rendelni,találhatsz mondjuk 10k-val olcsóbbat 1-2k szállítással.
Én szinte alig rendelek magyarországról,mert gyorsan találom meg ugyanazt a terméket olcsóbban.
14/16 anonim válasza:
Nekem a HUAWEI p smart 2019 vált be 45 ezer fele van
15/16 A kérdező kommentje:
Végül Galaxy A40-et vettem.
2020. jún. 11. 19:07
16/16 anonim válasza:
Az egész jó telefon, csak feljebb van árban mint a kérdésben szerepelő keret.
Illetve abban a méretben más telefon nincs is olcsón.(bicskanyitogató a kínálat, hogy kb. 3 telefon van ebben a méretben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!