A 30-50 ezres árkategóriában melyik a legstabilabb telefon, ami nem csili-vili egyszerűen csak baromi megbízható?
A Huawei telefonjaival semmi probléma nincsen a P30 szériáig :D
Az A20e szenvedés lesz, de te tudod.
Nem értem a lepontozást, nézzetek utána...(ennyi tudatlan g...)
Helio P22, 4GB RAM, 64GB tárhely, jobb kamera van benne mint a Redmi 8-ban és elvileg elég gyakran is jön frissítés.
Bár a kérdező sem feltétlen jobb aki egy telefon alapján határozza meg egy egész brand-t.
Minden esetre ez az egész kategória úgy szar ahogy van, továbblépek és keresek más elfoglaltságot, így nem lehet segíteni senkinek.(nyilván ha 22%-n is áll most kb. semennyire nem mérvadó amit írtam)
4-es vagyok. Ram, tárhely, és kamera okés lenne, de érvként még a "Helio P22"-t is odaírtad, mint ha olyan nagy dolog lenne, pedig pont ez a bibi, ami miatt nem ajánlott, ugyanis a MediaTek a legszarabb processzormárka! Csigalassú, melegszik, és nincs rá támogatás!
Kérdező, megbízhatóság szempontjából akármelyik Huawei jó, általánosan megbízható minőségi márka, tapasztaltam! Amelyik típusok legkésőbb 2019 Augusztusában kerültek piacra, azokat még nem érinti a mizéria, a GSM Arena a megjelenési dátumot is feltünteti a telefonos adatlapokon, ott meg tudod nézni! Viszont amiket írtam, P Smart 2019 vagy P Smart Z, az mindkettő időn belül van még, és a legjobb Huawei-k ebben a kategóriában!
#9.Mondtam, nézz utána és ne csak láthatatlanba írj.
A Helio P22 egész korrekt SoC nem mellesleg, semmi gond nincs vele.
Azért mert MediaTek még lehet jó, sőt jelentősen jobb mint a 4X szériás SD-k.
Támogatás?Szerintem nem fog módolni a kérdező, máskülönben tárgytalan.
A Xiaomi sem foglalkozik frissítéssekkel jelentősen ha erre gondolsz.
Márka alapján meg senki nem akarjon következtetést levonni, mert ahányféle típus annyiféle eset lehet.
Az alsókategóriás telefonokból szerintem Redmi 8 vagy Alcatel 3L, egyszerűen a többi nem kínál semmi többet.
A Kirin 710-es Huawei-ket remélem csak viccnek szántad, ennyiért rosszabb vételt aligha elképzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!