Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A 30-50 ezres árkategóriában...

A 30-50 ezres árkategóriában melyik a legstabilabb telefon, ami nem csili-vili egyszerűen csak baromi megbízható?

Figyelt kérdés
Most romlott el a Xiaomi MiA1 telefonom, amit anno 60 körül vettem. Most gyorsan akarok venni egy olcsóbb, de nagyon megbízható telefont, mindegy milyen a kamera, kijelző stb. lényeg, hogy stabil legyen.

2020. jún. 5. 22:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Maradjal a xiaominal, biztos van vmi olcsobb verzio. Vagy veszel hasznaltat.
2020. jún. 5. 22:56
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Xiaomi Redmi Note 8T.
2020. jún. 6. 00:10
 3/16 anonim ***** válasza:
10%
Alcatel 3L 2020.
2020. jún. 6. 00:25
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Xiaomi Redmi Note 8T valóban a legjobb, én is csak ajánlani tudom, esetleg 2 Huawei valamelyike: P Smart 2019 vagy P Smart Z !
2020. jún. 6. 01:07
 5/16 A kérdező kommentje:
Minek maradjak a Xiaomi-nál. Rengeteg súlyos hibája van jelenleg. A hívott fél szinte semmit nem hall vszeg rossz a mikronfon (már fél éve azóta a régi Lumia-t használom) az utóbbi hetekben pedig alig tud a wifi-re csatlakozni. Pedig 2 éve se vettem. A Samsung Galaxy A20e-re gondoltam amúgy. A Samsung megbízható, minőségi. A Huawei pedig kilőve az Androidos mizéria miatt.
2020. jún. 6. 09:11
 6/16 anonim ***** válasza:
17%

A Huawei telefonjaival semmi probléma nincsen a P30 szériáig :D

Az A20e szenvedés lesz, de te tudod.

2020. jún. 6. 09:47
 7/16 A kérdező kommentje:
#6: De nem lesz gond az Android frissítéssel? Akkor Huawei modellek közül melyiket ajánlanád leginkább? (megbízhatóság szempontjából)
2020. jún. 6. 10:03
 8/16 anonim ***** válasza:
36%

Nem értem a lepontozást, nézzetek utána...(ennyi tudatlan g...)

Helio P22, 4GB RAM, 64GB tárhely, jobb kamera van benne mint a Redmi 8-ban és elvileg elég gyakran is jön frissítés.

Bár a kérdező sem feltétlen jobb aki egy telefon alapján határozza meg egy egész brand-t.

Minden esetre ez az egész kategória úgy szar ahogy van, továbblépek és keresek más elfoglaltságot, így nem lehet segíteni senkinek.(nyilván ha 22%-n is áll most kb. semennyire nem mérvadó amit írtam)

2020. jún. 6. 10:20
 9/16 anonim ***** válasza:
68%

4-es vagyok. Ram, tárhely, és kamera okés lenne, de érvként még a "Helio P22"-t is odaírtad, mint ha olyan nagy dolog lenne, pedig pont ez a bibi, ami miatt nem ajánlott, ugyanis a MediaTek a legszarabb processzormárka! Csigalassú, melegszik, és nincs rá támogatás!

Kérdező, megbízhatóság szempontjából akármelyik Huawei jó, általánosan megbízható minőségi márka, tapasztaltam! Amelyik típusok legkésőbb 2019 Augusztusában kerültek piacra, azokat még nem érinti a mizéria, a GSM Arena a megjelenési dátumot is feltünteti a telefonos adatlapokon, ott meg tudod nézni! Viszont amiket írtam, P Smart 2019 vagy P Smart Z, az mindkettő időn belül van még, és a legjobb Huawei-k ebben a kategóriában!

2020. jún. 6. 11:59
 10/16 anonim ***** válasza:
55%

#9.Mondtam, nézz utána és ne csak láthatatlanba írj.

A Helio P22 egész korrekt SoC nem mellesleg, semmi gond nincs vele.

Azért mert MediaTek még lehet jó, sőt jelentősen jobb mint a 4X szériás SD-k.

Támogatás?Szerintem nem fog módolni a kérdező, máskülönben tárgytalan.

A Xiaomi sem foglalkozik frissítéssekkel jelentősen ha erre gondolsz.

Márka alapján meg senki nem akarjon következtetést levonni, mert ahányféle típus annyiféle eset lehet.

Az alsókategóriás telefonokból szerintem Redmi 8 vagy Alcatel 3L, egyszerűen a többi nem kínál semmi többet.

A Kirin 710-es Huawei-ket remélem csak viccnek szántad, ennyiért rosszabb vételt aligha elképzelhető.

2020. jún. 6. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!