Iphone 2g-t vennék használtan, mikre figyeljek?
ha lényegében 10 ezerrel többet szánsz egy iphone 3gsre akkor már vehetsz 60 000ért is a t-mobilnál..én is ilyet fogok holnap kapni!
egy iphone 3gs-32 GB
T-Mobile ikon 400 csomagban-> havonta 400 percet lehet rajta ingyen beszélni
200 db ingyen sms havonta és 2 GB internetes forgalom havonta..
szerintem meggondolandó ajánlat: itt tudsz utánanézni esetleg: [link]
tegnapi utolsó vagyok!!!! ne vedd meg;egyrészt ha iphone-t akarsz mindenképpen akkor nézd meg ezt az akciót amit tegbap mutattam de ma engem is lebeszélttek,és teljesen jogosan ugyanis nem éri meg-->1:1 hónap múlva jön ki a 4g-s modell ez azt jelenti h a 3gs ára nagyot fog zuhannni és vmilyen csomagban meg tudod venni akár 50ért is..
2: a 4est is meg lehe majd venni vmilyen csomagban 60ért is kb..-azaz ma az ügyfélszolgálatnál ezt mondták h t-mobilnál várhatók ilyen akciók..
össességében NEM ÉRI megveni 50ért egy 2es iphonet...nagyon nem!!! megnéted az oldal amit tegnap linkeltem?
azon 60ért kaptam volna meg a készüléket a havidíj lett volna 10 eer és ebbe 2 gb adatforgalom a neten 300 ingyen sms és 7 óra ingyen ebszélgeés..asszem..
remélem ezt megfontolod és nem ugrasz bele egy ross vételbe4!!!
sok sikert...
ebay.co.uk
32.000ftért ki tudsz fogni egy iphone 2est,hidd el sokan csak menőznek hogy úúú ez szar meg minden....
Én kipróbáltam,nagyon igényes telefon,nagyon szép képe van jól szól,már nem azért de a sony ericcsont lazán lenyomja tudom,nekem az van,apukámnak meg iphone 2 szóval tudok összehasonlítani.
Amúgy ha megnézed minden telefongyártó le akarja másolni,nézd meg kijött az iphone és hopp minden érintőképernyős lett,az iphonetól kezdődöttt minden.
A samsung kiadta ezt a galaxy s nevű csodát háát....szar.
Hidd el megéri Angliából venni,mert ott másak az emberek,nem b*sznak át.
Remélem segítettem(aki pedig szidni akarnemvitatkozásképp írtam,szóval inkább tartsd magadban,mert nem a vitákra kíváncsi a kérdező szerintem:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!