Iphone 2g-t vennék használtan, mikre figyeljek?
holvan 50k ér 3g?
am köszi a válaszokat.
Utolsó válaszoló. Láttam közben kérdeztél mást is. :D
Magyarországon nem veszel 3G-t 50k-ért. Amúgy ha bízol az ebay-ben :D Akkor ott nézelődhetsz.
Hehe, naiv vagy... :)
Se a postás, se a futár nem fogja megvárni, hogy ott játszál a telefonnal... Ha meg hibás akkor se fogják visszavinni... Maximum annyit csinálhatsz, hogy másnap visszaküldöd...
A futárnak egyébként köze sincs az eladóhoz, tehát nála nem is tudsz reklamálni. Se visszaküldetni vele. Addig ugyanis nem bonthatod fel a csomagot, ameddig alá nem írtad az átvételit. Utána meg már nem küldheted vissza.
Hát nálunk az iPhone olcsó,3g 8gb 140euro,16gb-160euro kb,3gs 16gb-280euro,3gs 32gb-300euro,iphone 4-599euro.
Nekem nemnagyon jönnek be,pedig volt már mindeggyikből,iphone 4 még nem,ugyhogy inkább el is cserélltem,az én szememben egy kacat a 3g és a 3gs mivel olcsó made in china az egész.W995 re cserélltem,ami fémből van,és sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!