Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia x6 16gb vélemény?

Nokia x6 16gb vélemény?

Figyelt kérdés

Más oldalakon azt olvastam hogy nem lehet bőviteni de itt azt irja h lehet:

[link]

Amugy ez jobb telefon mint az 5800XM?(vagy csak a kamerában?)

2010. júl. 30. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:

miért ennyire fontos neked a nokia?

ez a 2 telefon már nagyon elavult:

az 5800 már 2 éves, elavult oprendszerrel

az x6-on meg ugyan az a rendszer van (majdnem) mint az 5800-án (simbyan)

A nokia köztudottan le van maradva az okostelefonok piacán. Ennek oka szerintem az, hogy nagyon ragaszkodnak a Simbyan-hoz. Szvsz a jövő mobilos oprendszere az Android, na és persze az IOS. Ezeknek a titka egyrészt a felhasználói élmény, vagyis a rengeteg animáció, gyönyörű felhasználói felület, másrészt az online piactér, ami azonnali elérést biztosít 70000+ (Android), illetve 200000+ program számára. Mivel a nokia a több éves Simbyan-ra hagyatkozik (ami nem is lenne ban, de a kezelőfelület szinte semmit nem változott)ezért a hozzá csak egy kicsit értő vásárlók -akármennyire jó a készülék- inkább más gyártók készülékeit választják.

Ezt azér írtam le neked, mert a kérdésedből az jött le, hogy te nem vagy tisztába mindezzel. Bocsáss meg ha tévedek.

Namármost a két készülék amit te felajánlottál, gyakorlatilag teljes mértékben ugyan az.

A legfőbb különbség (szerintem) a kijelző technológiája. az 5800 rezisztív, míg az x6 kapacitív. Tehát az 5800 kicsit meg kell "nyomni", míg az x6-ot csak érinteni kell.

Ha a 2 közül kéne választanom akkor az x6-ot választanám, ami NEM BŐVÍTHETŐ, de ha bővíthető lenne akkor sem telne meg akkor sem lenne benne 4GB-nál nagyom memóriakártya...

Na, most hogy mindezt elmondtam, ajánlanék neken néhány készüléket:

Mivel a 2 telefon (5800, x6) 50000Ft felettiek, ezért amiket én írok, azok is ilyen árban lessznek.

Az egyik nem más mint a Samsung Galaxy Spica. Androidos, Olcsó, Gyors, Szép, Kapacitív, BŐVÍTHETŐ.

A másik készülék a HTC Hero. Androidos, Gyors, Szép, Kapacitív, Bővíthető.

Mégegyszer elnézést kérek ha mindezt már tudtad, illetve bocsáss meg a helyesírási hibákért :D

2010. júl. 31. 19:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Igazából puskázás miatt kéne XD telefon ami jól fotóz jól játszik le zenét 60e max pénzem van rá.
2010. júl. 31. 20:28
 3/9 A kérdező kommentje:
galaxy nem jön be htc se kinézetük miatt de htc meg se tudnám fizetni meg nekem ilyen szerintem tulsok(htc-k)
2010. aug. 1. 01:14
 4/9 A kérdező kommentje:
5800al sokan foglalkoznak topicba ezzel nem miért?
2010. aug. 5. 00:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Elég sok embertől hallottam h ezt a telefont elcseszte a nokia. Gondolkozz sztem az 5800an.
2010. aug. 5. 09:17
 6/9 anonim válasza:
Ajánlom a Blackberry 8900-at. Tűéles a kijelzője, irdatlan jó a kamerája (3,2 megapixel de üti az öcsém n95-ös nokiájának a képeit...) teljes billentyűzet van rajta, ja és ami nekem nagyon bejön : másfél hétig bírja az aksija úgy hogy mindennap nyomogatom :D Gyári adat szerint is 2 hétig bírja. Ez nálam egy hatalmas előny. MIndemellet nagyon jól néz ki.
2010. aug. 5. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:
X6 jó,80mb +16gb a beépített kártya benne,gyorsabb ,kapacitív a kijelzője,több rá a program,hangos.
2010. aug. 5. 13:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Blackberry 8900 nem tetszett nem birom az ilyes fajta telokat azért kösz.
2010. aug. 5. 16:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy azt nem értem h Nokia mit baszakszik a procival h ua mint a Nokiába...inkább tettek volna valamit ami gyorsabb a 3gsénél XD akkor megértenem h 75e igy hülyeség..
2010. aug. 5. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!