Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LCD kijelző folyhat?

LCD kijelző folyhat?

Figyelt kérdés
Üdv! A telefonomon ha nyomom a billentyűt akkor egy ponton elmosódik a kép. A telefon Nokia n95 8gb, ahogy nézem egy utángyártott ház van rajta, mer ha nyomkodom az oldát akkor mozog, recseg, ropog. Ha kikapcsolva látszik rajta egy folt, ez szivárvány, csak bizonyos szögből látszik. Ez egy folyadék ami belekerült előlap csere közben, vagy folyik az LCD?
2010. júl. 30. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen.. Ez ugyan olyan, mint amikor az LCD monitorokat nyomod be.. Szerintem ez minden olyan telefon kijelzőjén tapasztalható, amelyik LCD technológiával működik, valamint nem üveglap van az elején..

Ugyanúgy az érintőkijelzősöknél is tapasztalható, ezért nem szeretem a nem üveglapos kijelzőket..

Remélem, hogy tudtam segíteni..

2010. júl. 30. 19:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! De ha kifolyik a kijelzőből egy kis folyadék, akkor ott rossz lenne a kijelző nem?
2010. júl. 30. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát ha már ténylegesen kifolyik valamilyen folyadék a kijelzőből, akkor az valóban valami rendellenességre utal..

Írtad, hogy előlapcsere volt.. Lehet, hogy ismét le kéne szedni az előlapot és a kijelzőt egy kicsit szárítgatni (puha ronnyal), ha valóban akkor kerülhetett víz bele..

Ha ez sem segít, akkor fel kéne keresni egy szervízt, ahol elmondhatják a baj tényleges okát..

2010. júl. 30. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem csak a hátlap utángyártott, hanem az egész telefon...
2010. júl. 31. 08:05
 5/7 Jovanny ***** válasza:
Szar kínai utángyártott előlap folyamatosan nyomja az LCD sarkát. Szinte mind ilyen, cseréld ki, amíg nem töri be a gombnyomkodáskor. Nem hinném, higy folyadék lenne a házban, csak úgy néz ki.
2010. júl. 31. 09:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Eredeti a teló! Telenor függő... Most nem csinálja ezt a kijelző...
2010. aug. 1. 13:50
 7/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ennyi pénzért ez lehet eredeti? Hogy lehet megállapítani így képről?

2010. aug. 1. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!