Honor 20 vs Iphone SE 2020?
Két egymástól teljesen távol álló telefon között vacillálsz. Találni kellene egy pontot, ami alapján el tudd dönteni, neked melyik a jobb. Például méret, szoftvertámogatottság, egyáltalán milyen rendszert akarsz stb.
A lényeges tulajdonságok amúgy, amik alapján el is tudod dönteni:
Honor 20:
-nagyobb kijelző
-tavalyi modell
-olcsóbb
-többféle kamera
-android rendszer (már nem sok új frissítést fog szerintem megkapni)
-kávamentes kijelző
iPhone SE:
-kisebb méret, de kijelző körül nagyobb káva
-a legújabb hardver
- 4 évig tuti biztos szoftvertámogatottság
-az iPhone 11 főkamerája, ami alapjában véve nagyon jó képeket tu, de nincs éjszakai mód, széleslátőszög stb.
-iOS rendszer
-70-80 ezer forinttal drágább a Honornál
Ezek alapján én azt mondanám, hogy ne ezt a két modellt hasonlítsd inkább össze. Mindkettőnél kompromisszumokat kell kötnöd valamilyen szinten. A Honornál azt, hogy régebbi modell, és nem biztos, hogy megkapja a következő, vagy azutáni Androidot, az iPhone-nál pedig, hogy nagy a káva és egy hátsó kamerája van csak.
Én keresnék másik 180 ezer Ft környéki telefont, és azzal hasonlítanám össze.
A OnePlus 7T például már megkapható ennyiért, az egy sokkal jobb választás lenne szerintem mindkettőnél, mert 90 Hz-es Amoled kijelzője van, és jók a kamerái is. Esetleg Google Pixel 4 is megcsíphető 185 ezer körül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!