Melyik a legjobb telefon?
Szeretném, ha leírnátok, hogy melyik a legjobb, aztán a következő, egészen a legrosszabbig. Előre is köszönöm!
Honor 8s, Samsung Galaxy Pocket Neo, Iphone 6, Huawei P Smart 2019, Xiaomi Redmi 7A
Ezek közül szerintem a Huawei P Smart 2019 a legjobb és legújabb.
Az iPhone 6 már egy ideje nem kapja meg az új frissítéseket. Az iPhone 6s még igen, de az is az utolsó frissítéseket kapja már. Ha iPhone akkor szerintem már inkább a 7 és attól felfele tehát 8, X-es modellek, 11 vagy az SE 2020.
#22-es vagyok!Szóval utána néztem mindegyik telefonnak és:Nálam a sorrend:Huawei P-Smart 2019:Jó telefon lesz még 1-2 évig.,iPhone 6:Sajnos már nem jön rá a frissítés, de attól még jó teló még talán pár évig kihúzod vele.,Xiaomi redmi 7a:Háááát......max 1 évet jósolok neki.,Honor 8s szerintem egy sz@r, de még ezzel is kihúzod 1 évig.,Samsung galaxy pocket neo:hát erre mondják, hogy szarszung, tehát ez már egy rakás F•S, szégyen! Amiket én ajánlok: [link]
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!