Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb telefon?

Melyik a legjobb telefon?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha leírnátok, hogy melyik a legjobb, aztán a következő, egészen a legrosszabbig. Előre is köszönöm!

Honor 8s, Samsung Galaxy Pocket Neo, Iphone 6, Huawei P Smart 2019, Xiaomi Redmi 7A

2020. máj. 29. 21:34
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Én meg eldönthetem, hogy ilyen telefont akarok, vagy a legújabb iphonet. És én úgy döntöttem, hogy ezek közül szeretnék választani. Még egyszer köszönöm #6. Aki pedig nem a kérdésemre akar válaszolni, azt kérem, hogy inkább ne írjon semmit. Köszönöm!
2020. máj. 30. 15:47
 12/23 anonim ***** válasza:
70%

szerintem meg mindenki eldöntheti h válaszol e

maga a válogatás is fura

5 éves iphone 6 minek van ott

nem jobb egy 5s nél ami 6 éves

2020. máj. 31. 13:33
 13/23 anonim ***** válasza:
6%
De hát válaszoltam. Nem.lehet sorbaállítani őkat a mai sztenderdeknek megfelelően. Használhatatlan és kritikán aluli mind.
2020. máj. 31. 14:00
 14/23 anonim ***** válasza:
33%
OnePlus 8 Pro
2020. jún. 1. 18:54
 15/23 anonim ***** válasza:
39%
P Smart
2020. jún. 2. 14:24
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

A Pocket Neo egyértelműen a legrosszabb közülük, és a P Smart 2019 a legjobb! Viszont ilyen alsókategóriás Androidos telefonok közé hogyan kerül ide az iPhone 6, ami nem csak hogy más rendszer, és már nem is kapható újonann, de ha kapható lenne, akkor is minimum 70 ezer körül?! Ennyi pénzért viszont vadiújonann Xiaomi Redmi Note 9S a legjobb, ami mostani telefon és hardveresen is milliószor jobb, szoftveresen viszont "más tészta"

Amúgy nem értem, hogy ha telefont akarsz venni, akkor miért nem azt kérdezed simán, hogy melyik a legjobb közülük? A sorrend leírása miért lenne fontos? :/

2020. jún. 11. 15:57
 17/23 anonim válasza:
23%
Az Iphonne minden Androidostól jobb!!
2020. jún. 11. 17:41
 18/23 anonim ***** válasza:
10%

Ha már ezekből kell választani, akkor a Redmi.

Öreg nagy márkás telefonokat ne vegyél, mert megszűnt rájuk az összes támogatás.

Vagy csak olyat, amire lehet másik disztrót dobni. ( a Huawei-re nem lehet, gyárilag van lekódolva, már nem is kérhetsz kódot rá)

2020. jún. 11. 23:03
 19/23 anonim ***** válasza:
79%
Én is most vettem iphonet, de vissza sírom a Samsungot😢 Az en iphoneomnak nagyon gyenge az aksija. Huweinek meg mindig volt valami baja..... Csak a Samsung🙏🏼
2020. jún. 11. 23:54
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Anyukámnak Huawei P Smart 2019 van, nem a legjobb semmiben, de neki megfelelő. A felsoroltak közül még a Redmi lehet jó, a többi kuka.

Egyiket sem venném meg a helyedben, Redmi 8T-re gyűjtenék, az jó lesz még pár évig.

2020. jún. 12. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!