Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefont keresek, tudtok...

Telefont keresek, tudtok mondai olyat, ami az alábbiaknak megfelel?

Figyelt kérdés
Valamilyen szép, elegáns, nőies és nem túl nagy méretű telefont keresek, max 60.000ért. Szétcsúsztathatósok előnyben! Kamerás, WiFis. És lehetőleg hosszúéletű, jó minőségű. Keresgéletem már sokat neten, most a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok. Mit tudnátok ajánlani? Esetleg személyes tapasztalat?
2010. júl. 30. 11:40
 1/3 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos lenne,kérem, aki tud, segítsen!!
2010. júl. 30. 14:45
 2/3 Jovanny ***** válasza:
Ha már senki sem válaszol, ajánlom figyelmedbe a szolgáltatók (szerintem mind3nak van) készülékkereső funkcióját a honlapjukon. Kiválaszthatsz keresési feltételeket, hogy a számodra legmegfelelőbbeket dobja ki, utána a maradékot még össze is hasonlíthatod.
2010. júl. 30. 15:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, neten már kerestem, de ezt írtam is fent, ennyire nem vagyok hülye :) Sőt már boltban is voltam, de nem tudok választani, ezért kérdeztem, hátha valaki tud személyesen ajánlani valamit...?
2010. júl. 31. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!