Ajánlanátok nekem olyan babakocsit, ami megfelel az alábbiaknak?
-Újszülött kortól használható legyen, de ne a hordozós-mózeses megoldással, hanem úgy, hogy vízszintesig lehet dönteni a háttámlát.
-A tolókar megfordítható legyen, vagy valami más megoldással tudjam tolni szemből is és háttal is.
-Tágas legyen a kocsi
Köszi!
Ezek a ...POL tipusok...raf-pol,wampol,stb....jo nagyok,szélesek,nehezek.és kevés van aminek bolygósítható a kereke.
(bután is néznek ki ugy)
nem cserélném ée az én régi gracomat egy ilyenre,szépek,de pl. boltba nem mindenhová tudsz bemenni vele...)
Bergon!!
Sztm az egyik legtágasabb, legnagyobb fekvőfelületű babakocsi, viszont tényleg nehéz, lapracsukható.
A feltételeidnek megfelel.
Kislányom most 21 hónapos, 84 cm és 10,5 kg és magam is meglepődtem, a múltkor séta közben elaludt, így lefektettem vízszintesbe és nem lógott le a lába :) olyan kényelmesen elfért benne még mindig.
Ő őszi baba, így télen amikor született még egy textilmózes is belefért, így abszolút nem fázott.
Szóval én nagyon ajánlom, mi használtan vettük, de megtartjuk, még simán kiszolgál egy babát, semmi baja nincsen.
Utolsónak:
Az én fiam is 21,5 hónapos. :)
Te hol szültél? Merre laktok?
(A "bondel"-es.)
Itt meg tudod nézni a bergont!
Nekünk a nem bolygósítható kerekű cross van. Szuperstrapabíró, a legnagyobb hóban is kényelmesen tudtam tolni, a hiper-szuper háromkerekűekkel meg öröm volt nézni, ahogy kacsáztak az anyukák :)
Debrecenben (a Kenézyben) szültem és itt is lakunk :)
"Bergonos"
Szia!
Amiket belinkeltél, azoktól jobb a Peg Perego Milano XXL. Könnyű, tágas, átfordítható, újszülött kortól használható.
8 kereke van, nem 6, tehát a másik irányba is könnyű vele közlekedni: mind bolygósítható vagy fixálható.
/Egy-másfél évtizede még a Peg Perego Romát ajánlottam volna, szuper kocsi volt!!!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!