Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnám kikapcsolni?

Hogyan tudnám kikapcsolni?

Figyelt kérdés
A Chrome állandóan p.rnó oldalakat, prostituáltakat, növelő szereket küldözget. Mielőtt valaki azt írná, hogy ilyeneket néztem: sosem kerestem rá a fentiek közül egyikre sem. És egy oldalnak sem engedtem meg, hogy értesítéseket küldjön. Mi lehet ez, és hogyan tudnám kikapcsolni? Kérlek, ha trollkodni akarsz, akkor ne itt tedd

2020. máj. 25. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Chrome Beállítások-> adatok törlése->nézd át, hogy be van e kapcsolva a megjelenítés más alk-ok fölött, ha igen kapcsold ki.
2020. máj. 25. 13:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted pontosan, hogy a "Chrome" "küldözgeti" ezeket? Maguktól új tabok jelennek meg prostituáltakkal? Ilyen emaileket kapsz, és a Chrome van feladóként megjelölve? A megnyitott oldalakon szerepelnek ilyen reklámok (pl itt is)?

Utóbbi eset teljsen normális - az egyes oldalak üzemeltetői döntik el, hogy milyen reklámot tesznek az oldalra. Nem a Chrome hibája. Azonban megfelelő programmal blokkolhatod a reklámokat, így nem jelennek majd meg.

A második verzió esetén valószínűleg nem a Chrome küldi ezeket, hanem egy spammer, aki meghamisítja a feladó mezőt. Jobb spamszűrő segít.

Az első esetben pedig valamilyen vírusra tippelnék.

2020. máj. 25. 13:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!