IPhone 11 törött képernyő! Tapasztalat a javításban?
Bocsi, magára a kérdésedre nem tudom a választ, de érdekel, hogy milyen fólia volt rajta? Nekem az a tapasztalatom, hogy ezek a kis pultban embereket cseszegetős folyékony fóliások (mindig más márkanévvel persze) egy nagy átverés. Nekem azzal karcolódott is meg tört is be a képernyőm, kb 40 centiről esett le. Ők ott a bemutatón kb kalapáccsal ütik, meg simán dobálják a földre és garantálják, hogy nem lesz baja. Majd amikor legközelebb megállítottak, mondtam, hogy kössz, de ez volt rajta és betört... akkor jöttek azzal, hogy: hát biztos nem jól rakták fel stb... erre én: ti raktátok fel. Erre ők: igaziból mély hallgatás, én pedig egy gúnyos mosollyal, látva hogy hallották elegen továbblibbentem.
Apámnak szintén betört ugyan azzal a folyékony üveges nyavalyával.
a nem hivatalos apple szerviz nem tudni milyen alkatrészt épít be.
a hivatalos szervizek Apple alkatrészekkel dolgoznak (a hibás alkatrészt vissza is kell küldeniük az Applenek) Hivatalos gyári eszközökkel végzik a javítást.
Egy ilyen új telefonnál ha drágább is, inkább ezt választanám. És ahogy írod a gari sem mindegy...
3-4 éves telefonnál már nem érdekelne annyira mit raknak bele.
Sajnos nem olcsó a javítás
iStyle:
"Sérült, törött iPhone-kijelzők cseréje
Az iPhone-ok kijelzőcseréjét az Apple külföldi szervizbázisán végzik, így ezt a szolgáltatást 1-2 hét átfutási idővel tudjuk vállalni. Amennyiben az Apple egyéb hibát is felfedez a javításra leadott készüléken, fődarabcsere igényelhető, ennek árait lásd a „Fizetős készülékcsere díjak” táblázatban.
...
iPhone 11 80 900 Ft"
Az idoki-nál:
iPhone 11 kijelző csere (érintő panel+LCD) gyári alkatrésszel 89.900Ft
iPhone 11 kijelző üveg csere 79.900Ft
szóval a nem hivatalos sem olcsóbb...
#1. Kipróbáltam többféle fóliát már a drágábbtól az olcsóbbig, és az a tapasztalatom, hogy ugyanarra képes mind. (Lehet tévedek, laikusként gondolom ezt)
Az előző iPhoneomon is évekig 400 forintos AliExpresses fólia volt, és egy karcolás sem volt rajta, pedig leesett párszor (persze a fólia betört párszor, de a telefon nem)
Ezen is alis fólia volt, ráadásul tényleg nagyon vigyáztam rá
Ezért nem fóliázok, hanem üveget rakok rá.
Még az 1 dolláros üveg is többet ér mint bármelyik fólia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!