Hasznaljatok a telefonon az ujjlenyomat olvasot?
En hasznalom, de nem mindig mukodik megbizhatoan. Rengeteget telefonozom a munkam miatt is es maceras mindig feloldani a kepernyot. Az otp app ugyis ujjlenyomatot ker ha ellopnak, a telefonszamot meg egybol letiltanam. Azon gondolkodom hogy nem fogok semmilyen feloldast hasznalni. Maganak a telefonnak nem nagy az erteke, sokkal tobbet er nekem hogy nem kell vacakolnom a feloldassal. A szemelyes es ceges adataimmal nem nagyon tudnak nekem anyagi kart okozni szoval ezeket meg minek vedenem annyira.
Ti mit gondoltok errol?
Én használom, de van, amikor nem érzékeli, vagy pl. vizes a kezem, olyankor mintával oldom fel. Az arcfelismerőt meg nem rég kapcsoltam ki, mert azzal nagyon könnyen fel bírják oldani, egy fényképpel pl.
De ha te nem akarsz feloldást, nem muszáj használni, a te dolgod.
Én használom, nagyon is jól működik, mindig felold (vizesen nem). Arcfelismerőt nem használok.
Valamilyen védelmet mindenféleképpen használnék, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!