Van aki használja a telefonja újjlenyomat-érzékelőjét?
Vagy akár komolyabban érdekli milyen dupla/tripla kamera van benne? Esetleg a kijelző 400 PPI-s vagy 550 PPI-s?
Komoly szakmabelinek gondolom számít, de egy átlagembert, aki készít 30 fotót évente, miért érdekel?
Kamera engem nem érdekel, de nem fotózok vele sokat. Ujjlenyomatot minden nap használom, appokban is azonosításra.
Az emeberek mindig űberelni akarják magukat meg egymást, ezért kell nekik a fejlett technika, na meg úgy van vele, hogy akkor már többet fogja használni a kamerát meg jobb nézni egy jobb felbontású kijelzőt.
Meizu Pro 7
Nekem a home gombon van az ujjlenyomat olvasó, mivel kézre áll, így használom.
A kamera csak annyira érdekel, hogy jó legyen, szeretek mindent megörökíteni. Teszteket nézek arról.
A kijelzőt fel se fogtam amit írtál :D
A marketing sajnos ráállt arra, hogy "hiperszuper-extra gigamegapixeles kamera", mert a sok sügér erre harap. Egy csomó embert semmi más nem érdekel, csak hogy hány megapixeles a kamera a telefonban... közben meg ugyanazokat a rossz beállítású, bemozdult képeket pakolja fel a Facebookra... ezért aztán muszáj a jó kamera.
És ettől kapok frászt, hogy lassan 100 ezer forintot kell elkölteni egy telefonra, hogy normális akku meg elég RAM legyen benne, mert az olcsóbb telefonoknál gagyi a hardver, de a kamera... na az fain.
És a 100 ezres telefon is csak 60 ezres volna, ha lenne egy szimpla 8 Mpx-es kamerája (ami untig elég mindenre) selfie-kamera nélkül...
úúúúújjlenyomatolvasót használom.
sok gyökér kolléga van akik nézegetik mások telefonját, számítógépét stb.
kamerát szintén használom, azzal jegyzetelek ugyanis!
havi 1000-1500 képet csinálok.
minden lefotózom, dokumentumokat szkennelek, stb. stb.
jó ha bizonyítani tudom mikor hol mi volt, mit láttam.
Ujjlenyomat-érzékelőt természetesen használom; alapból azzal oldom fel a kijelzőt és egyre több app támogatja a használatát.
A kamera nekem annyira nem lényegesb de természetesen ha már egyszer a korának egyik legjobbja van a telefonban, akkor adot esetben igénybe veszem a képességeit.
A kijelző pixelsűrűsége viszont ebben a tartományban már nem igazán számít; annak idején az Apple pl a "Retina" fantázianevet használta azon kijelzőihez, melyek pixelsűrűsége meghaladja az emberi szem felbontóképességét. A mai készülékek ezt már bőven túlhaladták, értelme leginkább a VR illetve az AA esetében lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!