Ha elállok a vásárlástól a Telekomnál, akkor az előfizetés is megszűnik?
Ha készüléket vásároltál előfizetéssel, akkor elállás esetén a készüléket visszaveszik, az előfizetés megszűnik.
A már leforgalmazott napokat kiszámlázzák. Ha volt előleg, azt levonják és rendesen elszámolnak.
Ha veszel egy új telefont, akkor a díjcsomagra kötsz hűséget nem a készülékre, úgyhogy szerintem attól, hogy a telefont visszaküldöd maga a szolgáltatás nem fog megszűnni.
Telekom weboldalról: "A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte."
"Ha elállok a vásárlástól a Telekomnál, akkor az előfizetés is megszűnik?"
Egy kicsit bővebben ha lehetne.
Mitől akarsz elállni? Mikor vetted? Stb.
Ha előfizetés mellé veszel telefont, akkor a készülék és az előfizetés "összetartozik" ,egyik függ a másiktól (kedvezmények,stb is összefüggenek.)
A vásárlás is úgy néz ki, hogy egy darab szerződésed van "Havi díjas előfizetés készülékkel" .
Nem tudod csak a felét lemondani.
Az egész megszűnik, te pedig vehetsz egy új előfizetést készülék nélkül.
Bár lehet, hogy ezt meg tudják oldani úgy is, hogy a számod és a díjcsomagod megmarad, de hivatalosan egy új szerződésed lesz, a régi helyett. (Nem módosítás).
Több információt az ügyfélszolgálat tud adni.
"Nem tudod csak a felét lemondani."
De.
Én is tettem már ilyet.
Következő hónapban kapod a számlát róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!