Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SIM kártya nélkül milyen...

SIM kártya nélkül milyen funkciók használhatók egy okos telefonon ?

Figyelt kérdés
Net, GPS , adattárolás mennek ?
2020. máj. 21. 21:54
 1/7 Mr. V. ***** válasza:
100%

Minden megy, kivéve a telefonálás, SMS fogadás és mobilnet.

A mai mobilok inkább PDA-k, mintsem mobilok. A telefon része jelenleg inkább már másodlagos, szóval PDA-ként (sim nélkül) tökéletesen működik.

2020. máj. 21. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért a PDA-tól sokkal fejlettebbek a mobilok, de ahogy az első leírta, SMS-en, híváson, mobilneten kívül minden van.
2020. máj. 21. 22:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Annyira kiemeltétek, hogy mobil net.

Egy mobilon van másféle is ?

2020. máj. 21. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a wifi.
2020. máj. 21. 22:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Wifin keresztül tudsz vele nezetni. Nekem butatelefonom van, de használom a férjem régi okostelefonját wifin keresztül. Telefonáláson és smsezésen kívül mindent lehet vele. Mintha lenne egy sim kártya nélküli tableted.
2020. máj. 21. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:

megfelelő applikációkkal hívást is lehet indítani SIM nélkül - persze nem telefonhívás, de hang vagy videóhívás lehetséges és szöveges üzenetváltás is.

bár asszem vannak olyan appok amikkel telefonszámra is tudsz hívni - plusz pénzért.

2020. máj. 21. 22:37
 7/7 A kérdező kommentje:

Bakker, most kezdem csak összerakni, hogy hogyan is működnek ezek a dolgok.

Én még abban az időben születtem, mikor beléptél a telefonfülkébe és bedobtál egy 50 fillérest, aztán rájöttél, hogy nincs is kinek telefonálnod, mert senkinek nem volt otthon telefonja. :)

Igaz, mikor megvettem az első mobilomat, akkor még egyik ismerősömnek sem volt.

Most meg mindenkinek okos telója van, miközben nekem meg még a régi butafonom.

2020. máj. 22. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!