Mi szükségünk van 5G-re?
:'D Ez most komoly???? XD
Ez az 5G sugárzás akkora hülyeség mint ez a kérdés.(Már bocs)
Ez a sugárzási szarság csak "Parasztvakítás".
Mutass egy kutatást, ami egyértelműen bizonyítja, hogy az 5G káros az emberekre.
" nem kérek se összeesküvés elméleteket"
Te magad írtál le egy összeesküvés-elméletet...
Te már eltökélted magadban, hogy az 5G káros.
Holott te is tudod, én is tudom, hogy nem is értesz hozzá.
Nem vagy szakmabeli, fogalmad sincs a fizikáról, biológiáról, frekvenciákról, hatásairól.
Csak átmosták az agyad a Facebookon, azokkal a kattintásvadász baromságokkal.
De akkor mire is vered magad?
"Azért kell ezeket az emberi szervezetre káros sugárzású tornyokat kiépíteni"
Pont annyira káros mint a többi eddigi.
"nem kérek se összeesküvés elméleteket"
Mert azt te magad betetted a kérdésedbe.
"hogy metrón lehessen 4k filmeket streamről nézni?"
Nem. Azért, hogy húszmillió más mobileszköz elég adatot kaphasson majd, például az önvezető autók. A 4K videostream csak hab a tortán.
Az 5G-s telefonok meg egyelőre értelmetlen hype.
"Meg 4k-ba lehessen streamelni?"
Na ha tényleg nemsokára beindul a telefonokat csak képernyőként és jostick-ként használó streamelt mobiljáték-forradalom, kérdezz majd rá a gamereknél.
"Az emberi élet nem fontosabb?"
De. Csak mi köze van a kettőnek egymáshoz?
"mutass egy reprezentatív kutatást ami bizonyítja, hogy nem káros"
Nincs bizonyíték a károsságára, nem különbözik az eddigi mobilsávoktól a hatása, úgyhogy nincs miért ilyet csinálni.
Ezt már eljátszottuk egy hasonló konteómániákussal, kapott ezer magyarázatot, linket, de falra hányt borsó.
Ennél mindenkinek értékesebb az ideje.
"Azért kell ezeket az emberi szervezetre káros sugárzású tornyokat kiépíteni, hogy metrón lehessen 4k filmeket streamről nézni?"
Jelen állás szerint nem kell tornyokat építeni. A metróban lévő antennarendszer egyébként valami zseniálisan egyszerű, oda aztán végképp nem lesz torony.
"Meg 4k-ba lehessen streamelni?"
Nem. Az 5Gben a alacsony válaszidő ami érdekes de beállítástól függ, ahogy a letöltési sebesség is. További hozadéka még, hogy kevesebb telefon oldali adóteljesítmény is. A jelenlegi low band ( értsd Magyarországra: LTE,3G ) frekevenciákon működő 5G sugárzók kevesebbet fogyasztanak - ez az egyik fő motiváló forrás az operátorok számára, ráadásul ugyanúgy ki lehet rájuk GSMet, 3Gét, LTEt keverni ( 3G valószínűleg kivezetésre kerül pár éven belül Magyországon is)
"Az emberi élet nem fontosabb?"
Én azt mondanám, hogy a bolygó ökoszisztémája a legfontosabb és lehet az emberi faj egy evolúciós zsákutca mert intelligenciája kiírtja a többi fajt is ezen a bolygón.
Tudom, nem erre gondoltál. Azt tudom erre mondani, hogy a technológia hatásait vizsgálni kell, de kapásból tudok neked pár olyan dolgot mondani ami szerintem sokkal, de sokkal veszélyesebb, mint az 5G ( jelneleg még elméleti ) veszélyei:
-Fogyasztási szokások, pazarló életmód, fogyasztói társadalom káros hatásai
- Környezetpusztítás, környezetszennyezés - helyi emberekre leszűkítva akár ( csak egy példa: a boltok környékén én mindig látok eldobott maszkot és akkor még nem beszéltünk a nagyobb szintű környezet szennyezésről ).Vagy a szemétlerakási szoksáok, szelektív hulladékgyűjtés hiánya stb stb
- Éghajlatváltozás
A fentiek szerintem sokkal hamarabb fogják éreztetni hatásukat mint az 5G állítólagos "sugárzása". Elárulod nekem, hogy egy 2100 MHzes WCDMA cella miért "egészségesebb" mint egy 2100 MHzes 5Gés cella?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!