A blackberryn hogy kell wi-fizni?
Figyelt kérdés
rámentem a keresésre találtam is és csatlakozott, ezek után mit kell? web'n'walk-ra menjek rá és akkor az már ingyen van? vagy valahogy máshogy kell?2010. júl. 29. 17:58
11/15 A kérdező kommentje:
igen telefonról beszélek de ezek szerint te nem vagy tisztában vele
2010. aug. 2. 22:39
12/15 anonim válasza:
attól,hogy te azt irod,hogy blackberry attól én honnan tudjam?volt nekem sony ericsson p1i-m az is blackberry volt,azon tudtam ,hogy kell...mivagyok mágus,hogy találljam ki?jó utólag leírtad,hogy 9700,googleba néztem meg,hogy az RIM készülék.
13/15 anonim válasza:
Nekem Blackberry 9000 Bold-om van és úgy tudok rajt WI-FIzni, hogy rámegyek a kapcsolatok kezelése, menüpontra és először is bekapcsolom a Wi-fi-t.. Utána ugyan itt mikor bekapcsoltam rámegyek arra hogy wi-fi hálózat beállítása és hálózatkeresés, ott megkeresgeti neked hogy miket fog.. utána csatlakozol egy ingyenes hálózathoz.. pl ha városban vagy vagy pedig ha otthon van routered ami ilyen jelet bocsát ki rácsatlakozol arra ha megtalálta a telefon esetlegesen beírod az ELŐRE MEGOSZTOTT KULCS-ot ha van másnéven (jelszó)amin keresztül kapcsolódik a hálózathoz.. Mikor wi-fizel kapcsold ki szerintem mindenképpen a mobil hálózatodat és akkor nem fogja leszipolyozni a pénzedet.. nagyjából ennyi, de még én is tanulmányozom mert én sem kaptam leírást a telefonhoz :-S
14/15 anonim válasza:
bemész a "Kapcsolatok kezelése"-be, a pipát kiszeded a "Mobilhálózat" elől, kipipálod a Wi-Fit. aztán keresni kell egy wifit és kész :)
remélem tudtam segíteni
15/15 anonim válasza:
most látom hogy előttem már írták. bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!