A blackberryn hogy kell wi-fizni?
Figyelt kérdés
rámentem a keresésre találtam is és csatlakozott, ezek után mit kell? web'n'walk-ra menjek rá és akkor az már ingyen van? vagy valahogy máshogy kell?2010. júl. 29. 17:58
1/15 anonim válasza:
bemész a web'n' walk-ba akkor beállítások böngészőkonfiguráció és hotspot-böngészőre állítod és onnantól megy wifitől.
3/15 A kérdező kommentje:
köszi. így csináltam de mégis veszi a pénzt:S miért? meg letöltöttem a facebookot és nem enged be:S
2010. aug. 2. 14:06
4/15 anonim válasza:
ezt énse tudtam.. deén azt nemtudom h h lehet rácsatlakozni a wifire?
6/15 A kérdező kommentje:
miért? nekem bold 9700 van és van rajta wifi
2010. aug. 2. 16:30
7/15 anonim válasza:
Használati utasítást adtak hozzá? o_O
8/15 A kérdező kommentje:
igen de abban csak annyi van, h h kell kapcsolódni wi-fi-re :)
2010. aug. 2. 18:53
9/15 anonim válasza:
Ezt nem értem.Tisztában vagy,hogy mi az a blackberry?
EGY SZOLGÁLLATÁS,bes-bLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE,ami sok telefonban van,pl.sony ericsson p1,nokia e90,htc tytn2,rim készülékek.
10/15 anonim válasza:
Erre a telefonra gondol. -.-'
RIM BlackBerry Bold 9700. Ha azt mondják BlackBerry nem a telefonra gondolsz először? Még le is írta, hogy 9700-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!