Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a párom kezébe volt a...

Ha a párom kezébe volt a telefonom, feltörhette, miközben aludtam?

Figyelt kérdés

A story most nem lényeg, de igazából volt barátomról van szó. Szakításunk óta elég gyanús dolgok történtek az email fiókjaim fel voltak törve, a facebookom is, gyanítom . A bejelentkezett eszközöknél sorakoztak a " Facebook for android " készülékek, és "facebook for messenger" kijelentkeztettem az eszközöket, tehát nem én voltam.

Fura, mert emailt sem kapok róla, pedig kétfaktoros be van kapcsolva, lehet az emailemet is tudja, de kétlem, mert jelszót is havonta változtatok folyton, mindenhol max a védelem.

Viszont miközben aludtam, észrevettem hogy a kezébe volt a telefonom.

Kikapcsolva volt, pin kódot kér (esélytelen, hogy rájöjjön) plusz jelkódos.

így mennyire valószínű, hogy bele nézett? felrakta tölteni a telefonomat, olvastam hogy usb-n keresztűl is lehet hackerkedni. Azóta megint volt egy május 7-ei belépés facebookomon (találkozásunk után 2 nappal)

2020. máj. 15. 23:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

8. vagyok. Akkor a telefonriasztót válaszd, töltsd le vagy a Play vagy AppStore-ból. Ha idegen kéz nyúl hozzá akkor úgy csipog, hogy az valami borzalom és kéri a kódot, hogy ne riasztjon tovább. De az alkalmazás mindig legyen megnyitva a háttérben, mert csak úgy működik. :)

A többi készülékedre is tudsz tenni szerintem valami riasztó appot. Nézz körül. ( laptopra, tabletre, iPodra is tuti van)

2020. máj. 17. 19:00
 12/18 anonim ***** válasza:
93%

Utolsó vagyok, az iPhone lopásgátlótokot itt tudod beszerezni(ha iPhone van ajánlom figyelembe), már előre tudod rendelni.

[link]

És a cikk a tokról:

[link]

2020. máj. 17. 19:16
 13/18 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen, kedves vagy, letöltöm, de nem hiszem hogy valaha találkozok e még vele. De az ip címemmel valami nem stimmelt tegnap.
2020. máj. 17. 21:00
 14/18 anonim ***** válasza:
95%
Örülök,hogy tudtam segíteni, remélem, hogy minden rendben lesz. :) Ahogy tudok segítek :)
2020. máj. 17. 21:28
 15/18 anonim ***** válasza:
23%

Ha a párom szályában volt a ....m

Akkor vajon ..... ?

2020. máj. 19. 20:17
 16/18 anonim válasza:
100%

Megeshet, hogy a volt barátod babrálja az alkalmazásaid, viszont eléggé le vagy kódolva ahhoz, hogy feltörjön.

Szerintem simán szóba jöhet, hogy valaki más áll a dolgok mögött.

2020. jún. 6. 23:56
 17/18 anonim ***** válasza:
A 16-os is jót ír; anyámnak egyszer volt egy olyan, hogy kapott egy sms-t, hogy a pinkód ellenőrzéséhez írja be az alábbi kódot; és ott volt egy kód, és onnantól kezdve folyamatosan valaki a telefonjáról netezett; amíg le nem tilttatta. Mert időnként meg azt vette észre, hogy magától megnyílik az internet a telefonján. És erre tehát többször is volt példa, és akkor, hogy az ő kontójára ne netezzen senki, ő meg úgyse használta a netet telón, úgyhogy letilttatta. De nálad egyébként ha tilttatnád a netet, nem biztos, hogy működne, hogyha már valaki konkrétan tudja a jelszavad; akár a barátod, akár valaki más.
2020. jún. 7. 00:04
 18/18 anonim ***** válasza:
*de egyébként ha barátodnál volt a telefon , ő is gyanus lehet egyébként; de akkor tényleg nem fix hogy konkrétan ő belenyúlt volna, de van rá esély.
2020. jún. 7. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!