Melyik csúcskategóriás készülék éri meg a legjobban?
Sziasztok,
Már évek óta évődök azon, hogy kiszeretnék próbálni egy csúcskategóriás mobiltelefont. Általában mindig a 100k körüli felhozatalból választok, mert igazából marhára elég arra, amire én használom, de közben minden évben hajt a kíváncsiság, hogy venni kéne egy csúcsmodellt. Nem nagyon értek hozzájuk, így gondoltam megkérdezem itt, hogy melyik készüléket tartják a hozzáértőbbek "megérőnek"? Leginkább a Samsung Galaxy S20 Ultrát néztem, meg a Huawei P40 Pro-t, bár ott zavar, hogy nincs Google támogatás alapból. Nézegettem a Xiaomi és az Oppo legújabb telefonjait, de annyira felárazták őket is, hogy nem tartom túl jó vételnek. Talán érdemes lenne megvárni a Note szériát őszre? Igen, az Iphone-t kihagytam, nekem bevallom nem jönnek be, így nem igazán foglalkoztatnak.
Samsunggal nem jársz rosszul.
Huawei is jó (volt), kár hogy nincs GMS.
Én szerettem a Xiaomi telefonokat, már a MIUI maga nem jön be.
Oppo-ról nem tudok véleményt mondani, az még nem volt.
Én merném ajánlani a OnePlus márkát is. Mint a 8 mint pedig a 8 pro nagyon jó készülék.
Az s20 ultrat pedig jól gondold át. Bár nyújt pluszt a sima s20 szériához képest, én nem mondanám hogy a felárat megéri. És az s20 is flagship szóval az érzés meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!