Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek a Telefonkirály.hu...

Basics17 kérdése:

Szerintetek a Telefonkirály.hu webáruház megbízható?

Figyelt kérdés
Tegnap rendeltem egy elég drága telefont utánvéttel és már küldtek is emailt hogy felvették a rendelést. Utána néztem a helynek és nagyon sokan azt írták hogy megbízhatatlan az oldal és lemondták a rendelést. Esteleg volt olyan akinek megjött a telefon és nem volt kamu meg ilynek.

2020. máj. 11. 22:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát akkor a maradék 15% győzött! :D
2020. máj. 12. 23:14
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennek örülök! :)
2020. máj. 13. 00:05
 13/13 anonim válasza:
76%
Szia! Bár már úgy olvasom, hogy lemondtad a rendelésedet, azért leírom a tapasztalatomat velük. Először nekem se tűntek szimpatikusnak, eléggé átverősnek tűnt az oldaluk. Ennek ellenére én vasárnap rendeltem tőlük, és már kedden meghozták. Minden rendben volt, jó telefont hoztak ki, azt amit rendeltem. Nem cserélték össze más rendelésével. Plusz pont pedig, hogy ilyen hipergyorsak voltak, úgyhogy én csak ajánlani tudom őket.
2020. máj. 27. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!