Vodafone Mobiltelefon flottába szeretnék lépni. Hol találok ezekről megbízható infot? Hogy zajlik egy ilyen flottába lépés? Vannak hátrányai?
Figyelt kérdés
számhordozással, ingyenes eu beszélgetéssel keresek ilyet2020. ápr. 23. 23:41
1/7 anonim válasza:
Itt tájékozódj, a fórum elején az összefoglalót is olvasd el.
2/7 anonim válasza:
Jellemző hátránya, hogy a telefonszámodról le kell mondjál. Akkor is, ha a számlát Te fizeted közvetlenül a szolgáltató felé, mert Te csak egy számlafizető maradsz, a szám tulajdonosa a flotta. Midig azt mondják, hogy ha kell, visszaadják a számodat, de sok flottát láttam már megborulni és ezrével vesztették el emberek a számaikat örökre.
3/7 anonim válasza:
Kevesen tudják, de a távközlési szolgáltatás koncesszióhoz kötött. Trafikot sem nyithat akárki. Vakahogy mégis jó magyar szokás szerint elindult a flottázás itthon (ez valódi hungarikum), nem fizetnek távközlési adót, az ügyfelet védő elektronikus hírközlési törvényt ruhalmasan kezelik - ügyfeleikre nézve hátrányosan. Már csak azért se lépj be flottába, mert én személyesen jelentem fel őket az NMHH-nál és folyamatosan zárnak is be, ill. előszőr csak abbahagyják a hirdetéseket és kezdenek visstavonulni és időt húzni. Ne kockáztasd a számodat. 6 mobilszolgáltató van a piacon, csak találsz köztük olyan előfizetést, amire szükséged van.
4/7 anonim válasza:
Nézz körbe a facebook-on a mobilflotta károsultak csoportokban is, ne csak a fenti linken...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mind hasznos infó volt!
2020. ápr. 24. 12:52
6/7 anonim válasza:
Én mol flottatag vagyok, havi 1800ft ebből ezer lebezélhető voda kártyásokkal, flottán belül ingyenes. kb 20ft percdíjjal
7/7 A kérdező kommentje:
Én korlátlan belföldi és eu beszelgetést szeretnék..arra van szükségem.
2020. ápr. 25. 01:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!