Régebbi okos telefon gyorsítása valamilyen szinten?
Van egy sony xperia m4 aqua nevű telefonom ami már lassan általános használatra (facebook messenger,yt,instagram) görgetésénél is belassul.
Facebook messengernél a lite verziót használom de az se sokkal jobb.
A többi is csak kompromisszumokkal dögöc.
Jelenleg gyári android van rajta mindent kipucoltam gyári visszaállítás is megtörtént mégse változott sok minden.
Illetve a másik probléma hogy folyamatosan azt írja hogy megtelt a belső memória holott azt a kevés dolgot is átpakoltam a memória kártyára...ezt mégis hogyan ?
Jelenleg ezeket használom:
-messenger lite
-youtube
Mégis a belső memória 85 százaléka megtelik folyamatosan.
Az elérhető összes felesleges szutykot letakarítottam róla.
3 éves telefonról van szó ilyen hamar elavulnának ?!
AOSP Androidot vagy LineageOS-t raknék rá.
Tudsz-e angolul?
Mert ha igen, rengeteg útmutatót találsz.
"3 éves telefonról van szó ilyen hamar elavulnának ?!"
Maximum neked 3 éves, egyébként 2015 közepén vált elérhetővé, és akkor is közepes készülék volt - ráadásul itthon a 8 gigabyte háttértárral rendelkezőt forgalmazták idióta módon. Long story short: ez ennyit tud.
Ennyit tud. Nem mai készülék és már a megjelenésekor sem tartozott a legjobbak közé...
Egy felesleges sallangoktól mentes ROM segíthet rajta.
vannak korlátai amiket nem lehet feloldani
nem feltétlenül a telefonok avulnak el, hanem a programokat fejlesztik túl.
mindenolyan funkciót beleraknak amit a felhasználók 95%-a soha nem is használ, de ott vannak így lassítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!