28. 000-32000 ft között milyen okos telefont érdemes venni?
"nem beépített akku lenne"
Olyat én is szeretnék, de nincs.
Nem gyártanak már kivehető akkumulátoros telefont ebben az árszegmensben.
Amit tudok ajánlani:
Huawei Y5 2019, Honor Play 8A, Motorola Moto E5, Nokia 3.1,és Xiaomi Redmi 6A
Kivehető akksi esélytelen. Powerbankra beruházni jó ötlet, de már ez is csak ritkán kell. Haldokló akksit pedig cseréltetni érdemes. Ez van. (bár amire az ilyen kategóriás telók akksija behal, addigra a telefon kevesebbet ér majd, mint az új akksi 😃 )
Javaslat:
Redmi 8A 5000 mAh akksival.
Ha még gyűjtögetnél, akkor sokkal jobban járnál:
Redmi note 8T ötvenvalahány ezer.
Sokkal időtállóbb telefon.
Tok és üvegfölia minden mai telefonra KÖTELEZŐ!!
Az utolsó hülyeséget beszél!
Tok és az üvegfólia CSAK a felső kategóriás, teljesen üveg telefonokra kell! Azok csupaszon egy tíz centis zuhanástól betörnek, míg az én 30 000 Ft-os kis Huaweiem már több, mint 1 méteres eséseket is túlélt egy karcolás nélkül, pedig csak egy sima kis plexi tok van rajta!
Én azt szoktam csinálni, hogy kinézem a spcifilkációt itt [link] aztán veszek egyet az aln, vagy rákeresek az árgépen.
De az is máködni szokott, hogy kinézel egy olcsót az alza.hu-n. És nem görcsölsz. Ezek kb mind ugyanazt tudják, ha nem vagy sznob barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!