Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Wishrol rendelni okos telefont...

Krisznagy16 kérdése:

Wishrol rendelni okos telefont? Nekem csak messenger facebookra fenykepezesre es 1-2 jatekra kene a telefon. Szerintetek erdemes onan rendelni? 10 ezert ft telefont?

Figyelt kérdés
2019. febr. 20. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Még Kínából sem kapsz ennyiért használható mobilt.

Még a 30ezres kategóriából is könnyne kifoghatsz olyat, ami alkalmatlan ezekre a dolgokra.

2019. febr. 20. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
2019. febr. 20. 13:56
 3/4 anonim válasza:
100%
Ne csinàlj hülyeséget szerintem. Meg fogod banni. Vegyel itthon egy normalis telefont. Nekem meizu m6-osom van es nagy szuper. Sose volt meg ilyen jo telom.
2019. febr. 20. 15:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Wishről telefont?! SEMMIKÉPP. 10 ezerért se kapsz, többe lesz ha megfogják a vámon. Gyűjtögess,és vegyél NORMÁLIS TELEFONT ,CSAK NE wishről
2019. febr. 22. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!