Milyen nyomogombos telefont vegyek anyunak?
Figyelt kérdés
Edesanyamnak keresek hagyomanyos nyomogombos telefont. 20 000 ftig bezarolag. teljesen tajekozatlan vagyok ezen a teren. sok eve androidos telefonjaim vannak. arukereson amiket kaptam talalatokba meg a nevuket se hallottam sose, kiveve a nokiat alcatelt es catepillart, de azt meg gyanitom h a nokia se a regi hanem mar a hmd global fele nokia. valaki jartas benne, hogy melyik lenne jo valasztas? MyPhone, Bea-fon, sencor, ulefone, maxcom, allview, aligator
ha valakinek van ezekkel tapasztalata, irja meg. telefonalasra es smsesre kene. semmi masra.. talan az uzemideje lenne az egyetlen szempont. ne meruljon le naponta.. edesanyam jelenleg egy oreg nokiat hasznal. azal is ellenne de szarakszik a terereje..
2020. máj. 10. 17:12
1/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Nekem két filléres Alcatelem is van, egész jók. Nem csak Nokia létezik. Nem is gyártanak senior telefont.
4/4 anonim válasza:
Blackview bv1000. Nagyon jó kis telefon. Nyomógombos. 1 hétig bírja kb az akksi. 12-16 ezer között árulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!