Telekomhoz ért valaki?
Figyelt kérdés
ugyintéző nem tudott válaszolni. ha előfizetésem van akkor félévente kapok uj telefont ujabb előfizetés aláirása nélkul előfizetéses áron. de azt mondja határa van a telefon tényleges árának. tehát pl. egy 100 000 Ft-os telefont nem kaptatok félévente ujra és ujra öröké, akkor se ha azzal az előfizetéssel nulla az ára. de pl. egy havi 660 Ft-os telefonnal hányszor lehet ezt megjászani? (xiaomi redmi 7a)2020. máj. 9. 14:08
1/12 anonim válasza:
Ha az ügyintéző nem tudott rá válaszolni, mi se fogunk tudni...
Próbálgasd.
2/12 anonim válasza:
Ha te kapsz egy telefont a szerzôdés mellé ingyen, azt azért kaptad "ingyen" mert magas az elôfizetôi díj, de ha fél év múlva újra kapsz egy telefont akkor még annak az ára is rátevôdik...
3/12 A kérdező kommentje:
a havidij nem változik.
2020. máj. 9. 14:24
5/12 A kérdező kommentje:
ez az összes előfizetésre évényes
2020. máj. 9. 15:34
6/12 anonim válasza:
Hát én már vagy 10 éve vagyok előfizető, de sose kaptam fél évente ingyen telefont. De szerintem más se. Utoljára 3 éve kerestek meg, hogy nem-e akarok újra hűségidőt vállalni, mert úgy nagyon kedvezően tudnak telefont adni mellé, de nemet mondtam, nem volt olyan telefonjuk a kínálatban amire cseréltem volna. Azóta meg már meg se keresne új ajánlatokkal.
7/12 A kérdező kommentje:
csak az kaphat aki kér. de nem fognak utánad menni.
2020. máj. 9. 17:46
8/12 anonim válasza:
Amit fixre tudok, hogy vannak olyan csomagok amikhez tudnak ingyen telefont adni bizonyos időközönként. Nyilván a drága csomagokhoz drága telefont, az olcsóbb csomagokhoz az olcsóbb telefonokat. De általában ez úgy működik, hogy a jelenlegi előfizetésedhez, ha vállalsz újra hűséget akkor kapod. Azért a szolgáltató se ad csak úgy puszira, mert van egy előfizetésed, ingyen egy telefont félévente.
9/12 A kérdező kommentje:
igen huség hosszabbitásért adják félévente de nem a korábbi telefon számit hanem az előfizetés
2020. máj. 9. 18:03
10/12 anonim válasza:
Na, hát ilyen persze, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!